Ľudia,potreboval by som pomôcť nainštalovať ešte 1 OS Windows7 do PC,aby som mohol prepínať medzi tým a týmto čo mám teraz momentálne win.XP.Je to v podstate tak,že len nainštalujem ten win7 do druhého disku D a už len budem prepínať,alebo sa mýlim? Ďakuj
inak,ešte by som rád vedel,ktorý typ win7 je najspoľahlivejší a najvýkonnejší a,že či existuje niekde tu na internete na stiahnutie bez registračného kľúča?Ďakujem
Pokiaľ pod "prepínať" chápeš, že treba celý komp reštartovať, tak hej, chápeš dobre.
Win7 je spoľahlivý a výkonný podľa toho, kto ho inštaluje a (predovšetkým) následne tweakuje. Nie podľa toho, či máš Home Premium vs. Ultimate. Rozdiel medzi nimi (ak odmyslím nadpisy pri štartovaní) ako bežný user nemáš šancu ani spoznať, nieto využiť.
Na stiahnutie bez kľúča existuje všade možne, nakoľko DVD je kopírovateľné viac-menej voľne (pre konkrétnu technickú a jazykovú verziu je totožné u všetkých jeho majiteľov). Práve ten kľúč potrebuješ na aktiváciu vlastný a ten ti nikto pri zdravom rozume (svoj originálny) nedá. Fake kľúče = otravné varovania, problémy s WinUpdate. Crackované verzie DVDčiek, ktoré to obchádzajú = riziko už vopred "darčekovo" zavíreného systému (botnety, trojany).
Načo ti inak je nelegálny Win7? XP je stále dobrý systém a navyše s veľmi šetrnými nárokmi.
nechápem načo si ľudia ako ty (cháp tym bežný úžívateľ) nechávajú 2 OS a ešte aj windows keď by im kľudne stačil jeden !
na win 7 môžeš aj hrať aj robiť všetky ostatné činnosti ako na XP + mnoho viac načo teda ostávať pri XP ? Teraz je výhodný upgrade aj na win 8 tak kľudne aj ten si daj
@padres pretože doma nežijem sám a moja mama sem chodieva a nepáčilo by sa jej keby používala win 7,preferuje totiž xp a ja by som chcel win 7 kvôli hrám
@dannyd14 Ono to je len sila zvyku Tiež som dlhé roky používal XP a áno skvelý systém ale tak 7 rokov do zadu Windows 7 je veľmi intuitívny a zvykneš si naň veľmi rýchlo. Neviem či mala tvoja mama nejakú zlú skúsenosť so 7 alebo prečo sa jej tak vyhýba ? :o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Win7 je spoľahlivý a výkonný podľa toho, kto ho inštaluje a (predovšetkým) následne tweakuje. Nie podľa toho, či máš Home Premium vs. Ultimate. Rozdiel medzi nimi (ak odmyslím nadpisy pri štartovaní) ako bežný user nemáš šancu ani spoznať, nieto využiť.
Na stiahnutie bez kľúča existuje všade možne, nakoľko DVD je kopírovateľné viac-menej voľne (pre konkrétnu technickú a jazykovú verziu je totožné u všetkých jeho majiteľov). Práve ten kľúč potrebuješ na aktiváciu vlastný a ten ti nikto pri zdravom rozume (svoj originálny) nedá. Fake kľúče = otravné varovania, problémy s WinUpdate. Crackované verzie DVDčiek, ktoré to obchádzajú = riziko už vopred "darčekovo" zavíreného systému (botnety, trojany).
Načo ti inak je nelegálny Win7? XP je stále dobrý systém a navyše s veľmi šetrnými nárokmi.
nechápem načo si ľudia ako ty (cháp tym bežný úžívateľ) nechávajú 2 OS a ešte aj windows keď by im kľudne stačil jeden !
na win 7 môžeš aj hrať aj robiť všetky ostatné činnosti ako na XP + mnoho viac načo teda ostávať pri XP ? Teraz je výhodný upgrade aj na win 8 tak kľudne aj ten si daj