pomohli by ste mi niekto, hľadám program, ktorý by mi z piesní na DVD urobil mp3-ky. Ale taký program, ktorý mi prepíše do mp3 celú pieseň a nie len 4 či 5 minút. A aby ju prepísalo aj v celkom slušnej kvalite
niektoré som skúšala, ale všetko to boli skúšobné verzie, kde mi prepísalo vždy len nejaké 4 minúty z piesne a čo z toho keď tá pieseň má dajme tomu 6 minút. Hľadám nejaký kompletný dvd to mp3 converter
no tak to je veeeeeeeeelmi jednoduchee. stiahni si program ktory ti vycucne audio stopu z DvD a takym je napriklad Auto Gordian Knot (vygoogli si ho) ! tento program sice sluzi na ripovanie DVDcok ale vzdy v zaciatocnom procese najprv stiahne z DVD audio stopu, potom ju preenkoduje do MP3 a po tomto procese mozes program zastavit, celu MP3 alebo povodny zvukovy format nahodit napr. do Nero Wave Editora a tam uz len rozkuskujes na pesnicky alebo proste na samostatne subory, ako si urcis -> ponuka Editovat > vlozit rozdelenie audio stopy potom pod touto ponukou najdes ulozit tie stopy ako subory a uz len ulozis do formatu MP3 alebo hocijakeho v ponuke. samozrejme si mozes nastavit bitrate, ci bude variabilny (VBR) alebo konstatny (CBR), urcis kvalitu MP3 - 128,192 blabla az po 320 a ukladas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov