mne sa to stalo, ja som mal 22 a baba mala 26, zoznamili sme sa v Milane, lenze vtedy som nevedel jej vek a ona vyzeral tak na 20mozno, aj sme nieco riesili, kupali sa spolocne v sprche a dalsie veci a potom som sa dozvedel ked sme prisli na Slovenko, ze ma 26 a ze je uz dokonca zasnubena, JESUS tak som toho radsej nechal, ale neviem na nu zabudnut
Neboj sa ničoho a poď Hrr do toho.Baby sami chcú aby si ich dobíjal to je ako pevnosť!!!Budeš mať s ňou trošku fušku!!!Ale keď budeš mať s ňou trpezlivosť o to sladší bude tvoj úspech!!!!!
@kanarikk neeeee vobec to neni nasilu ked ani nevies ktoru si mas vybrat to je proste cele zle ked si niekoho musis vyberat absolutne neprirodzene silene a uz dopredu fail
a ze nic za to nedas? hold, pre niekoho je moznost zlomeneho srdca nic, je to smutne
na to ze mas 18 iba tak je od teba o dost starsia pretoze sa nevyrovnas s nou v mysleni ale kebyze mas 25 a ona 28 tak je to uz ine takze radsej sa nanu vyjeb a hladaj si 17 rocnu buchtu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
každopádne chcem počuť názory iných, najlepšie z vlastnej skúsenosti.
... ale aj tak to skúsim
a starsiu babu? NEMAS SANCU
okrem toho, za pokus nič nedám, čiže
Ale ked budes mat 22 tak myslim ze s 25 rocnou mozes kludne chodit
Vybral by som si tu druhu
a ze nic za to nedas? hold, pre niekoho je moznost zlomeneho srdca nic, je to smutne