Aké sú jej klady a zápory? Môžem stiahnuť program cez download.com alebo niečo iné?Keď som hľadala program na dyn.IP na tejto stránke, vyhodilo niekoľko.(heslo dynamic IP) Aký je váš názor?
hmm neviem ci existuje nejaky soft aby zo statickej IP urobil dynamicku, fakt neviem, pokial viem tak hlavna vyhoda je ze po kazdom prihlaseni sa prihlasujes prakticky z ineho miesta, cize je tazsie najst kde sa nachadzas, alebo dalsia vyhoda je ze z rapidu mozes tahat non stop
Väčšinou taká typická dynamická IP adresa priamo záležitosťou providera. Ak máš pevnú IP adresu a chceš ju zmeniť cez nejaký soft, tak budeš meniť proxy. Aké sú výhody ? No podľa mňa žiadne...rapid proti tomu ochranu má a na nič iné ti to ani nebude. Pokiaľ ti ide o anonymné surfovanie, tak skús www.scoobidoo.net. A aké sú nevýhody ? Nevýhodou tam je spomalenie internetu - a časté výpadky.
Stiahnes si nieco z rapidu z IP 123 (priklad), odpojis net a znova pripojis, dostanes IP 321, cize ten casovy limit na IP 123 ta nezaujima, ale co ak niekto pred tebou pouzival prave IP 321 a bol zhodou okolnosti tiez na rapide? V takom pripade mas smolu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
S dynamickou môžeš sťahovať z rapidu v podstate bez obmedzeni
Stiahnes si nieco z rapidu z IP 123 (priklad), odpojis net a znova pripojis, dostanes IP 321, cize ten casovy limit na IP 123 ta nezaujima, ale co ak niekto pred tebou pouzival prave IP 321 a bol zhodou okolnosti tiez na rapide? V takom pripade mas smolu.
Len tak pomimo, vsimol som si ze si posielal uz asi stvrtykrat ziadost na blackhole.. Aby sa nestalo, ze sa tam nedostanes ani na piaty krat