Ahojte,
Nedávno som objavila čaro Aliexpressu objednala som si svoju prvú vec tričko tak som zevdavá či aj naozaj dojde ale chcem sa opýtať aké veci či už oblečenie,elektrotechniku... ste si obejdnali a aké máte skúsenosti popípade hodte fotku do ko
stranke aliexpres ci rosewholesale by som teda nedoverovala, staci pozriet ich FB stranky a mnozstav nespokojnych reakcii.
pri ebay tiez treba poriadne pozerat hodnotenia, vacsinou tie veci co maju korejske obrazky dojdu uplne nahovno zatial sa mi to stalo len raz, ostatne veci prisli v pohode niekedy dokonca rychlejsie ako veci objednane zo slovenskych stranook
z aliexpresu som objednala uz x,y, veci a vsetky mi prisli
len ide o to ze tie veci su velakrat mensie, resp male, takze treba objednat o cislo alebo kludne aj o dva vacsie
ja mám z ali svetrík, nohavice, kabelku, všetko pod 10e a nádhernúú bižutériu tiež za pár drobných jedine s čím som nebola spokojná je košeľa, lebo sú mi krátke rukávy
ja som kedysi objednávala z ebay, ale potom som objavila ali objednávala som odtiaľ xy vecí, z toho mi neprišli iba dve sukne...aj to preto, lebo som si nepozrela hodnotenie - čo sa mi mohlo stať aj na ebay.
na oboch strankach staci pozerat hodnotenia a pocet hodnoteni. asi 5 rokov dozadu som si poobjednavala 20 veci z ebayu "korea style" to bol moj prvy extremne neskuseny nakup a tak to aj dopadlo, polka veci sa rozpadla len co som ich vybrala z balika a 90% veci boli velkosti xxxxs potom som sa naucila citat description a pozerat rating a je vsetko ok, z ali napr. mam 5 triciek pod 5 eur a su super, aj material skvely a pohodlny netreba ale kupovat veci, ktore vybehnu po usporiadani od najlacnejsieho plus free shipping a predavajuci ma 100% positive feedback, to su vacsinou odrby :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
pri ebay tiez treba poriadne pozerat hodnotenia, vacsinou tie veci co maju korejske obrazky dojdu uplne nahovno zatial sa mi to stalo len raz, ostatne veci prisli v pohode niekedy dokonca rychlejsie ako veci objednane zo slovenskych stranook
len ide o to ze tie veci su velakrat mensie, resp male, takze treba objednat o cislo alebo kludne aj o dva vacsie