Ako dlhoročný čitateľ kníh klasického formátu som zásadne proti elektronickým čítačkám..však preboha, v práci čumím do obrazovky, v škole čumím do obrazovky, doma čumím do obrazovky..a po dlhom a náročnom dni si chcem prečítať knižku a..zapnem obrazovku
Odkedy mám čítačku, prečítal som oveľa viac kníh ako keď som ju nemal. Čítam hlavne keď cestujem. Áno, klasická kniha má svoje čaro, vôňu, papier, je na dotyk príjemnejšia... ale neviem si predstaviť ako by som so sebou nosil 5kníh + iné články v e-podobe. Toto je praktickejšie, mám viac možností práce s textom, oveľa viac mi vyhovuje e-books reader ako hrubá ťažká kniha. Okrem toho šetrím lesy, priestor v byte a dalo by sa ešte veľa plusov nájsť
Citam e-knihy ale nepouzivam citacku. Knihu si v PC cez program upravim na java aplikaciu a to hodim do mobilu (mam starsi mobil). Takto som uz precital kopec knih. Uprednostnujem informacnu hodnotu knihy pred jej formou a vizazou, preto mi e-booky uplne vyhovuju. Inac na nete sa da stiahnut vela knih zadarmo, cize aj usetrim. Nie je to legalne ale sem tam si aj kupim knihu, aby som nebol len prizivna pijavica
knižka je najlepšia v ruke. je aj dokázané, že na elektroniku sa človek sústredí menej a číta pomalšie, ako keď sú knihy fyzické. najlepšie ak sú ešte staré, to je mňam! také obvykle ponúka antikvariát - môj obľúbený je » www.antiquariat.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Šetrí stromy, nekazí oči, dostupnejšia, skladovateľnejšia, dobre sa prispôsobuje... Nič.
see the problem?