ja si bežne čítam knihy na nete, ale aj tak preferujem papier dá sa na to spoľahnúť i ked dosť často je trochu blbý formát, v ktorom napríkôlad neni rozmíšený italics or normálneho písma
samozrejme ze s normalnou knihou sa to porovnat neda ale niekedy nie je zle si knihu stiahnut
@midnight ako si prisiel na to, ze knihy ktore su tu zverejnene su odpad? na nete najdes vela knih co patria do svetoveho citania, su to knihy ktore sa citali a este sa aj dlho budu
aha, ak si myslela nejaké staré klasiky na ktoré sa nevzťahujú autorské práva, tak to je iná vec, ale potom už vôbec netuším prečo by tam mali chýbať nejaké strany...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
torrent -> pdf -> od ľudí ľuďom -> nemajú tam prečo nejaké strany nebyť.
totiž, väčšina oficiálne zadarmo kníh je aj tak odpad, takže plus-mínus pár odpadových strán je nepodstatná vec, aj tak sa to neoplatí čítať.
všeobecná skúsenosť ale taká, že sa to na obrazovke číta nepríjemne, už to nie je taký ten skoroultimátny relax, ako keď máš v ruke papier.
Je najlepšie, ak držím knihu v rukách.
Ale mám aj e-booky keď nie sú peniaze.
Zatiaľ mám dobré skúsenosti, jednu čo som stiahla bola fejk, niekto sa snažil pod názvom známej knihy presadiť svoje dielo.
@midnight ako si prisiel na to, ze knihy ktore su tu zverejnene su odpad? na nete najdes vela knih co patria do svetoveho citania, su to knihy ktore sa citali a este sa aj dlho budu
aha, ak si myslela nejaké staré klasiky na ktoré sa nevzťahujú autorské práva, tak to je iná vec, ale potom už vôbec netuším prečo by tam mali chýbať nejaké strany...