Nájde sa tu niekto kto si dával elektronickú prihlášku na túto školu? Lebo ja som už z toho fakt pekne mimo... nejakým zázrakom sa mi podarilo vyplniť to tam všetko a potvrdiť. no ale stav prihlášky mám stále "študijným oddelením neakceptovaná". No dobre,
Ja som to skúšala, ale nefungovalo mi to a keď ti mám poradiť, tak to ani nerob, lebo na tej škole je taký bordel, že sú ju schopný aj stratiť. Lepšie je im poslať normálnu prihlášku.
Ja som chcela tiež vyplniť elektronickú prihlášku, ale nešlo mi to, zisťovala som si to priamo na študijnom a povedali mi, že to nie je ešte spustené a mám poslať papierovú prihlášku...sú to inteligenti, mohli o tom niekde na stránke univerzity aspoň informovať.
@6lovely6 "Variabilný symbol pre Bc., Mgr. a PhD.: vygenerovaný VS pre platbu za uchádzača = osobné číslo uchádzača vygenerované cez elektronickú prihlášku, resp. bez symbolu, ak uchádzač zasiela prihlášku poštou
Doplňujúce údaje: (pri platbách cez banku): Priezvisko a meno"
takže som to tak spravil, žiadny VS a meno priezvisko ako doplňujuci údaj. Snáď je to správne
@emjay funkčne? mne sa to už od začiatku nechcelo páčiť lebo to nemalo rado môj gugl chrom. Otázne je že či na škole tie eprihlášky vôbec niekto spracováva. Všetky (alebo aspoň všetky tie čo som zatiaľ pozeral) školy ktoré majú elektroprihlášky ich majú o kúsok lacnejšie ako tie normálne papierové, truni nie takže je to dosť podozrivé.
Uvažoval som že by som to skúsil cez » www.prihlaskavs.sk lebo to vyzerá o dosť viac serióznejšie. Možno to aj funguje ale fakt neviem. Nechcel som už strácať čas pokusmi keď termín je už blízko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Doplňujúce údaje: (pri platbách cez banku): Priezvisko a meno"
» fff.truni.sk/studium/prijima...
takže som to tak spravil, žiadny VS a meno priezvisko ako doplňujuci údaj. Snáď je to správne
@emjay funkčne? mne sa to už od začiatku nechcelo páčiť lebo to nemalo rado môj gugl chrom. Otázne je že či na škole tie eprihlášky vôbec niekto spracováva. Všetky (alebo aspoň všetky tie čo som zatiaľ pozeral) školy ktoré majú elektroprihlášky ich majú o kúsok lacnejšie ako tie normálne papierové, truni nie takže je to dosť podozrivé.
Uvažoval som že by som to skúsil cez » www.prihlaskavs.sk lebo to vyzerá o dosť viac serióznejšie. Možno to aj funguje ale fakt neviem. Nechcel som už strácať čas pokusmi keď termín je už blízko.