aliexpress som kdesi čítal, že tam nieje buyer protection a pod. ebay je lepší v tíchto veciach, zatiaľ som asi 5 krát kupoval z ebayu, vždy len lepší predajcovia UK, Hong Kong vždy prišlo za 2-3 týždne ale nad 100€ som zatiaľ nešiel..je to skôr fajn na drobnosti a veci čo sa nedajú zohnať prípadne sa tu predávajú 2x drahšie
vcera prisiel obal na ipad, momentalne cakam na dvoje hodinky, dva kryty na mobil, dvoje natacky pre manku, tri gelove ocne linky, spiralu na oci, nieco co netusim co to je ale stalo to 3 centy aj s postovnym, pre sestru nejake krytky na nechty po lakovani, dve sady aplikatorov na ocne tiene, kozmeticku tasticku, pilnik na nechty a cedecko
priemerna cena 1 dolar aj s postovnym, najdrahsie z toho vsetkeho bolo cedecko za 4
Len drobnosti, ako piercingy (rozťahováky, tunely), drobná elektronika (nabíjačka, redukcia, atď... ), puzdro na tablet a skúsil som aj nejaké oblečenie ( 2 v poho tričká a jedny suprové plavky)
@doyouhearme to neviem ako funguje ale myslím, že by nemal byt problém drahsie veci som neobjednavala este. nemam na to gule, ale priatel si objednaval zvukovku do pc a v pohodke, len to bolo cez ebay asi..ja objednavam len bizu a take blbosti
všetkomožné, bižuteriu,silonky,kryty,okuliare,laky na nechty som objednavala,nezmyselné veci,ktoré sú mi na nič ale stáli pár dolárov a taak a cez aliexpress som už tiež čo to objednávala, ale viem, že napríklad sukňa ani čiapka mi vôbec neprišla -____-
Jasné, že oplatí objednávam si hlavne bižutériu ...náušničky čo tu stoja 5 €, tam kúpim za 0,5€ ..sem tam nejaké oblečenie a doplnky ....ale už je kopa stránok, ktoré ponúkajú nakúpeny tovar z ebay...priklad postovnezdarma.cz ..objednala som si odtial gumičky a prišli mi priamo z Hong-kongu ..a cena asi 8krát vyššia, ako keby som si to objednala sama
oplatí ja odtiaľ mám cez pančušky,sukne,tričká,svetre,šály,šatky, šaty po bižutérku(minule som si kupovala jedny nádherné náušnice za 20kč a u nás ihc týždeň na to videla za 4€)
ja mam úplnú úchylku v nakupovaní cez ebay...mám odtiaľ asi 30 vecí už od obalov na mobil, cez náramky, svetre, mikiny až po šaty spokojnosť nadovšetko za pár korún vždy...ale nakupujem len od sellerov s minimálne 90% ratingom
da sa velmi vyhodne nakupit v kazdej oblasti, niekedy to je aj o sikovnosti vediet sa tam preklikavat, ale to sa naucis pri prvej objednavke..je to aj bezpecne, pretoze o predajcovi si mozes precitat ranking, popripade mu aj napisat a opytat sa co len chces, ak neodpise alebo mu to trva dlho, tak to nie je dobry predajca..ja som zatial nemala problem, dokonca mi raz odpustil postovne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
priemerna cena 1 dolar aj s postovnym, najdrahsie z toho vsetkeho bolo cedecko za 4
ale riskla som odtial aj mobil napriklad
Oplatí sa, veľmi ľúbim ebay