zakúpil som na Ebay tovar a po kliknutí na "Zaplatiť" mi vypísalo, že platba bola úspešná (či čosi v tom zmysle), pritom to odo mňa nechcelo žiadne platobné údaje, nič som nevypĺňal. Dokonca prišiel aj mail o potvrdení objednávky.
Navyše, platba by
Pri platení to vždy presmeruje na paypal alebo proste platobnú bránu, len tak samo .. čári mári fuk zaplatené.. nový iphone 5S je váš tam nevypíše, skôr by som to videl v neznalosti angličtiny alebo odkiaľ to berieš ak máš svoj účet tak si pozri nastavenia účtu...
Ale nechápeš, že paypal nemám (okrem toho ide o platbu prevodom) a žiadne údaje som nevypĺňal? Tým pádom to nemôže byť zaplatené. Napriek tomu mi prišiel mail ako potvrdenie platby, kde bola fyzická adresa predajcu, avšak číslo účtu tam nebolo.
To znamená, že som spravil čo? Buď niečo objednám alebo neobjednám, neexistuje nič medzi tým. Takisto platba - buď zaplatím, alebo nezaplatím, ale nič medzi.
cez ebay som nakupil asi sto veci a vzdy to fungovalo stylom ze najprv nieco kupis v tom zmysle ze uspesne sa vytvori objednavka a nasledne za nu musis zaplatit, zatial som vzdy platil paypalom, 99% inzeratov sa tam plati cez paypal, mas to napisane este predtym nez nieco kupis
Ale toto je prevodom na účet, avšak nikde tam nie je uvedené číslo účtu. Je pravda, že v tom maile je údaj "transaction" a za tým nejaké číslo, ale celé je to tam len akoby mimochodom a nemyslím si, že sa jedná o číslo účtu. To býva vždy veľkými jasnými písmenami.
@15 ziadne cislo tam nie je len "mimochodom" a nevidim dovod preco by malo byt cislo uctu velkymi pismenami ked to cislo nie je podstatne skoro pre nikoho kto nakupuje cez ebay pretoze sa plati paypalom.
Nauc sa neklikat na veci co nechces
A v 22 by si uz mal vediet, ze casto su tie najpodstatnejsie veci pisane najmensimi pismenami (na margo tvojej poslednej vety)
Zas nerobte zo mňa blbca. Nehrajte na múdrych, že sa mám naučiť klikať, pretože zjavne ani vy netušíte, prečo mi píše tú chybu, preto radšej čušte, ak už neviete poradiť.
Vyžiadal som si to číslo účtu od predajcu, dal mi ho, a nezhoduje sa so žiadnym údajom obsiahnutým v tom maile. Ale hlavne, že ste sa na mne všetci vybúrili, ako to už býva zvykom na tomto webe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nauc sa neklikat na veci co nechces
A v 22 by si uz mal vediet, ze casto su tie najpodstatnejsie veci pisane najmensimi pismenami (na margo tvojej poslednej vety)
Vyžiadal som si to číslo účtu od predajcu, dal mi ho, a nezhoduje sa so žiadnym údajom obsiahnutým v tom maile. Ale hlavne, že ste sa na mne všetci vybúrili, ako to už býva zvykom na tomto webe.