Kupovali ste už niečo cez ebay? ak ano čo? ak nie preco?
co znamena, že postovne zadarmo? neplatím ziadne poplatky, len tú sumu, ktorá je pri produkte?
za ako dlho mi to rpíde?
je ebay overená stránka?
objednavala som si teraz pred mesiacom redukciu na fotak z anglickeho ebayu, tak isto free delivery.. platila som len tu sumu kolko stala redukcia a prislo mi to za tri tyzdne cca
tak zatiaľ moja 1.objednávka bola pred týždňom, free shipping (čiže platila som LEN za cenu tovaru), akurát keď som platila cez PayPal tak mi strhlo 1euro (ale to si musím ešte vyzistiť viac ) ..no a objednala som si plavky (menšie riziko toho, či sadne veľkosť ale ja som sa dva dni merala podľa tých tabuliek tak háádam! ) a hodinky
@darkenprincess docela veľakrát, takmer polka triedy sme mali šaty na stužkovú z ebayu ďalej nejaké maličkosti, oblečenie a tak.. ak tam máš "free shipping" tak platíš len sumu, ktorá je pri produkte, žiadne dodatočné poplatky.. to ako dlho ti to príde je individuálne pri každom predajcovi (šaty mi prišli za 15 dní, nejaké drobnosti však posielali aj vyše mesiaca), avšak s predajcom na ebay sa v pohode vieš skontaktovať a informovať sa, kde sa nachádza tvoja objednávka, väčšinou sú milí a ochotní
žial, ebay nie je overená stránka. ale počul som, že niekedy na jeseň ju majú overiť. ale neviem čo je na tom pravdy, nespoliehal by som sa na to. no a ešte k tej otázke či som nekupoval a prečo som nekupoval - no nekupoval som a práve preto, lebo ebay nie je overená stránka.
Podľa mňa je ebay super a poznám dve ďalšie podobné stránky. Myslím, že doteraz vždy všetko prišlo, len časový interval bol odlišný. Z takýchto stránok mám čelovku, elektronické skladačky, false eyelashes, hodinky, plavky, puzdro na tablet, keď som mala iPhone tak doplnky k nemu, slúchadlá (už asi štvrté)... Som max. spoko
kupovala som parochne, šošovky, kryty na mobil, rôzne cosplay hračky atd, vždy všetko v poriadku prišlo tak cca do 20dní a ako písali, ked máš tie dni dopravy zadara tak platíš len tú sumu čo máš pri zboží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
...a chcela by som si objednať šatičky!