Ahoj, chcel by som sa opýtať či mi niekto nevie poradiť v rozhodovaní sa medzi ekonomickou fakultou v banskej bystrici a PEDAS v žiline ak máte nejaké skúsenosti. Obidve školy odbor ekonómia a manažment podniku.
ak chces vystudovat bez namahy , tak frc na PEDAS, tu fakultu uz fakt len kkti nezrobia
ja chodim na manazment na FRIcke a poviem ti kamo, s tej fakulty uz mi riadne jebe, proste tam ta s kazdym predmetom dusia, na algebre a zakladoch ekonomickej teorie uz plno ludi vyletelo.
AJ ja som si dala prihlasku na PEDAS na ekonomiu a manazment podniku, a chcem sa ta spytat ci ti uz prisilo nieco z tej skoly.... a ze ci sa aj pripravujes na prijmacky, ci si si kupil aj tie knizky.
@jajatheblade@carbonevo eee PEDAS nie je až taký lahký. predtým som chodil na STU, samozrejme to bol iný level, málokedy som videl inú známku ako Fx alebo E
Je pravdou že na mojom štúdijnom programe sa všetci dosť držia ale to je dané tým že 90% môjho krúžku je čistý biflomor...kým na STU na to jebala asi tak polovica z nás.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja chodim na manazment na FRIcke a poviem ti kamo, s tej fakulty uz mi riadne jebe, proste tam ta s kazdym predmetom dusia, na algebre a zakladoch ekonomickej teorie uz plno ludi vyletelo.
v banskej neviem ako to chodi.
Je pravdou že na mojom štúdijnom programe sa všetci dosť držia ale to je dané tým že 90% môjho krúžku je čistý biflomor...kým na STU na to jebala asi tak polovica z nás.