Ahojte, vedel by mi prosím vás niekto poradiť ohľadom výberu povinných predmetov, povinne výberových predmetov a výberových predmetov pre 1. ročník? Neviem presne ako je to s kreditami, s počtom a podobne. Vopred ďakujem
odporúčaný plán na 1 rok Bc. štúdia je 60 kreditov, ja som v prvom mala 63, v druhom ešte viac a v 3. najmenej, celkovo 180, z povinne voliteľných treba na Bc. štúdiu 7 a z výberových 8, alebo opačne, no a ja som v prvom ročníku mala v zimnom semestri psychologiu a 2. cj anglický, v letnom sociologiu a tiež angličtinu, výberové som mala ruštinu, propedeutiku matiky a tovaroznalectvo, v 2. ročníku som mala zvyšné ako napr. politologia, spol-diplomatický protokol atd. a v 3. skoro nič, ae to je na tebe ako si zvolíš a v ktorom ročníku, ved vy už ani bakalárske štátnice nebudete mať, len obhajobu som počula...inak ked si z PP, ideš do PP??...ja chodím tam
Práve teraz mám pocit, že sa na mňa vyhrnulo strašne veľa informácii ale ďakujem za radu, áno idem do Popradu Akurát idem vyplňať zápisný list. Takže z povinne volitelných predmetov si mám vybrať napríklad 7 a z výberových 8. Taktiež som pozerala, že sa delia na letný a zimný semester. čiže si to mám tak rozdeliť aby mi to vyšlo na celý ten rok + popočítať si kredity aby mi to vyšlo áno? Niesom si istá, či tomu dobre rozumiem, ale každopádne ďakujem za radu a prípadnú trpezlivosť
@xdzuzulkaxd
nie z povinne voliteľných napríklad 2 do zimného semestra a 2 do letného, to isté môžeš aj čo sa týka výberových 2 do zimného a 2 do letného semestra...to 7-8 výberových a 7-8 voliteľných ich treba mať spolu za 3 roky...a zápisný list predmetov môžeš aj meniť ak sa pomýliš...tuším do 22.7. , aspon my na inžinierskom máme tak, neviem ako vy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
nie z povinne voliteľných napríklad 2 do zimného semestra a 2 do letného, to isté môžeš aj čo sa týka výberových 2 do zimného a 2 do letného semestra...to 7-8 výberových a 7-8 voliteľných ich treba mať spolu za 3 roky...a zápisný list predmetov môžeš aj meniť ak sa pomýliš...tuším do 22.7. , aspon my na inžinierskom máme tak, neviem ako vy...