ale ak ti to tak hrozne za to stoji, daj si link tvojho FB nicku na GOOGLE ANALYTICS a aspon si budes moct pozerat aku priemernu dobru stravia ludia na tvojom profile a z akeho mesta tam chodia najviac a z akej stranky prisli (napr. dotycny je na svojom profile, pojde na tvoj, zopakuje to 5 krat denne - uvidis kto ti stalkeruje profil)
Neda sa to. Jednak to nedovoluju TOS (terms of services) facebooku a tak isto to je technicky neriesitelne. Javascriptom to neofusujes a jedine co pripada do uvahy je flash, ale kedze nie som flash programator, tak sa k tomu neviem vyjadrit. Ale takuto aplikaciu som uz skusal spravit a facebook filter sa mi este epodarilo okabatit.
@cinko a vsetci. nic take sa neda. Tie mena a cisla co ti to "posiela" si cuca z prsta.
Jednak by to bolo technicky narocne, ako pise @tommyhot a okrem toho facebook funguje ako api. Cize aplikacie tretich stran mozu v suvislosti s tvojim profilom pouzivat len veci vopred nakodene vyvojarmi fb, cize ziadne sledovanie, zmeny chatu, profilu atd.
Ja sa len zamyslam ze na co je to dobre. Pokial si poriadne nastavis sukromie svojho profilu tak ho skutocne vidia ludia len ktorych mas v priateloch. A na co potrebujes vediet kto z tvojich priateloch si ho pozera? Ved o tom to cele je, nie? Veci na profil uverejnujes nie pre seba ale pre svojich priatelov, tak je jasne ze si to aj pozru, nie?
A tie pozvanky na rozne aplikacie, co chodia, kde to musis poslat vsetkym priatelom a az potom to bude fungovat, je riadna hovadina. za prve, keby bola taka moznost, tak tvorcovia a spravcovia FB to daju normalne do funkcii a nie formou nejakej blbej aplikacie a za druhe, tie aplikacie su tvorene nejakymi ludmi, ktori sa potom bavia tym ze pozeraju cudzie profily a ziskavaju z nich (neviem na co) informacie, pokial nema pouzivatel nastavene poriadne sukromie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a žiadny spam výry ani nič podobné
neda sa to. tu je vyjadrenie priamo od vyvojara facebooku
» www.facebook.com/topic.php?uid=1...
Jednak by to bolo technicky narocne, ako pise @tommyhot a okrem toho facebook funguje ako api. Cize aplikacie tretich stran mozu v suvislosti s tvojim profilom pouzivat len veci vopred nakodene vyvojarmi fb, cize ziadne sledovanie, zmeny chatu, profilu atd.
A tie pozvanky na rozne aplikacie, co chodia, kde to musis poslat vsetkym priatelom a az potom to bude fungovat, je riadna hovadina. za prve, keby bola taka moznost, tak tvorcovia a spravcovia FB to daju normalne do funkcii a nie formou nejakej blbej aplikacie a za druhe, tie aplikacie su tvorene nejakymi ludmi, ktori sa potom bavia tym ze pozeraju cudzie profily a ziskavaju z nich (neviem na co) informacie, pokial nema pouzivatel nastavene poriadne sukromie.