Ale zas sa neprihlásiš keď absolútne nič nevieš no nie?? U nás vôbec nevyvolávajú tých ktorý sa hlásia - takže keď máš dosť odvahy a nič nevieš tak sa stačí prihlasiť a zaručene ťa profka nevyvolá
poznam to, ale chod ,chod, ked som sa ja hlasial z literatury (z iinych predmetov by ma ani nenapadlo, no este chemia )
je to inak sranda, bo skuska na hodine strednej skoly a skuska na vyske su take rozdielne, viac mi vyhovuju tie na vyske, hoci sa ucime kvantum, ale aspon nemusim presne vsetko hovorit, kazdy detail, ako na strednej, z coho som vzdy bola nervozna, a clovek dostane velmi rychlo okno z takych detailnych skusok, keby sa to stalo na skuske z histoly, dokazal by sa clovek vysolit z toho
ja by som sa príhlásila, ale naštasie mi máme takú dobru slovenčinárku ved ju mám napísanú ako najoblubenejsiu ucitelku ze ona sa pýta ze kto chce ist odpovedat, a ked nikto tak povie ze nabudúcu hodinu teba z toho vyskusa, teba z toho...
jj je to strasne napicu to skusanie...mozno ze raz v zivote som sa prihlasil dobrovolne odpowedat a bolo to v piatej triede...a minule ma napriklad skusala z chemie ale nebolo to strasne bo v triede bol hluk a nevsimali si ma najhorsie je ked je hrobove ticho a seci an teba cumie..vtedy total setko zabudnem :-!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ja sama mozno nekedy stresy mam,ale skor ked ma vyvolaju nahodne ne ked sa pripravujem,ze sa prihlasim..ale naozaj su to len take male stresiky .
V poslednej dobe mi je secko jedno,ale to tez neje moc dobreeee.
Ale môže byť to z toho, že ti na tom, aby si dostala dobrú známku veľmi záležalo.
Netreba si robiť zo školy veľké starosti, škola je dôležitá ale nič sa nestane ak aj občas dostaneš inú známku ako jednotku.
je to inak sranda, bo skuska na hodine strednej skoly a skuska na vyske su take rozdielne, viac mi vyhovuju tie na vyske, hoci sa ucime kvantum, ale aspon nemusim presne vsetko hovorit, kazdy detail, ako na strednej, z coho som vzdy bola nervozna, a clovek dostane velmi rychlo okno z takych detailnych skusok, keby sa to stalo na skuske z histoly, dokazal by sa clovek vysolit z toho