Chcela by som sa spýtať,ako je to s tým,že pokiaľ niekoho nevezmú na daný odbor,ktorý si na ekonomickej fakulte UMB vybral,môžu ho zobrať na iný...viete niekto ako to tam funguje? vďaka
môžu ho zobrať ale len vtedy ked mal len o dačo menej bodov ako mal mať na daný odbor...napr. ked niekoho nezoberu na financie lebo tam mal malo bodov, ale tie body by stacili napr. na CR alebo na manazment tak kludne
podla mna tam posledne roky zobrali kazdeho kto aspon spravil prijimacky. teda dostat sa tam nie je az take narocne.... este ked som robila prijimacky ja, tak na niektore odbory musel clovek dosiahnut napr minimalne 85% aby ho zobrali, teraz staci tych 51%.... ale hej, uz aj pred rokmi to bolo tak, napr. dal si si prihlasku na EMP a nedosiahol si potrebny pocet bodov, tak ti ponukli bud RRVS alebo VESku, prip. studium na detasovanom pracovisku v poprade.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty