Hm, celý život som vravela, že na Ekonomickú nikdy nepôjdem..a akosi som si tam dala prihlášku, akosi ma tam aj vzali a akosi tam možno aj pôjdem Lenže sa ešte stále rozhodujem..a preto by som sa tých, ktorí na Ekonomickú univerzitu v BA chodia, konkré
@quixinka ďakujem no tak ešte kulturológiu na Fif UK ale to nechcem vôbec a možno ešte aj marketingová komunikácia na UCM v TT ... a ty si si dala ešte kam okrem ekonomickej?
aha co ja viem.. asi najskor ekonomicka..ja som si tiez vravela, este pred rokom, ze nikdy v zivote.. a vidis.. a ja som si dala na stu architekturu a aj ma vzali a nasledne vyskrtli, lebo som si neposlala kopiu vysvecka.. nehccela som tam ist nakoniec.. takze ked nie euba, tak o rok ale este to nevzdavam no
na obchodnú som si dal aj ja prihlášku ale mal som to ako úplne poslednú možnosť kebyže ma ma nezoberú na Fakultu medzinárodnych vzťahov. Kamarát tam chodí ale nie do BA ale čo je pobočka v NZ a tam berú každého. Aj keď nenapíšeš príjimacky ani na jeden bod tak aj tak ťa zoberú na odvolanie. Vôbec neoblubujem tie fakulty kde študuje veľa študentov v jednom ročníku. Ale uplatnenie máš celkom fajn lebo tak pri výbere zamestnania sa ti búdu pozerať na školu a potom si ťa zaučia do toho svojho odboru čo budeš vykonávať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
polovica našej generácie tam chodí......