Ahojte, prosím vás nemate niekto skúsenosti s príjmačkami na EU? Chcem tam ísť, ale problém je v tom, že som z hotelovej akademie, kde sme mali matiku iba prve tri roky a aj to iba okrajovo. Pozeral som aj ukážky testov a sú dosť ťažké. Neni tu niekto tak
Neboj sa, trošku sa to nabyflíš a nejako to zvládneš spraviť To ja chodím na elektrotechnickú priemyslovku, nemáme na škole dokonca ani ekonomiku, a tiež sa tam chystám...
Ja tam tiež chcem ísť študovať a idem tam teraz od januára na doučovanie z matiky.Mala som síce matiku celé 4 roky na strednej,ale tiež sme ju brali iba tak okrajovo . A myslím si, že to doučovanie sa oplatí, keďže to tam doučujú priamo tí pedagógovia z tej školy, tak si myslím, že by si sa to už nejako doučil Aj ja tam idem iba s tým, že veď sa doučím a hádam to nejako dám keď už som si za ten kurz zaplatila
vsetko zalezi aj od vyucujuceho..pri niektorych sa da v pohodicke spravit..a pri niektorych tu matiku nespravis ani na 3ti pokus..ale prijimacky su s moznostami,ak si prejdes par testov z tej testovacej knihy od ekonoma,nebudes mat problem aj na 100 bodov napisat
@kajaa na pripravne kurzy nemam cas, keby som mal dochadzat do BA bolo by to odruky, len som chcel vediet na ktorych fakultach, odboroch su predmety prednasane v cudzom jazyku
@tjjogi pokiaľ si sám nezvolíš že chceš predmet prednášaný v inom jazyku, máš ho v slovenčine....ja som tento semester mala prednášky z ekonomiky, informy a jazykovedy...a všetko bolo v slovenčine, tak nie je problem! a to chodím na FAJ aj ked...som zvedavá, čo bude druhý semester a navyše....bola som na prijímačkach na FMV...a poviem ti...tá matika vôbec nebola ťažká! a to som z nej na strednej mala ledva ledva za 3
chcel by som sa spytat,tych,co chodia na euba..ja by som chcel ist asi na NHF-financie,bankovnictvo,investovanie..Na prijimacky staci 1 cuzdi jazyk,ale pocas studia treba ovladat aj druhy? Cital som,ze ten druhy ma byt na urovni mierne pokrocily alebo nieco v tom zmysle..??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
..A tí čo tam už chodíte, akú fakultu by ste odporúčili??
@6 ..a praveže veľa ludi vravi ze ta matika sa uz potom da, lenže tie prijmacky su vraj tazke