Zdravím Opäť nejaká otrepaná otázka o vysokých školách... Chcela by som poradiť nejaký kvalitný odbor a školu ( SR, ČR) v oblasti ekonomiky. Na internete je samozrejme rozsiahla škála informácií o fakultách, oboroch, predmetoch, ale predsa len by som
na UK FM v BA je vraj pohode management,nic sa tam skoro neuci,nie su zapocty,celkom dobre renome ma ta škola...hm..)avsak problem je:tazke prijimacky z matiky.
no ja si aj tak myslim,ze najlepsia ekonomicka je v ba euba - FMV (ostatne zavela nestoja)-tuto mas pomenej matiky a tri jazyky
da sa to dobehnut,fakt. anglina,nemina a francustina na medzinarodnych vtahoch nie je na zahodenie,a menej matiky.
tak skus manazment na UK,na medzinarodny,tam sa napr.menej hlasi co som pocul ale ta matika je tazka,niekedy tak,ze zo 100bodov ti 2Obodov staci na prijatie nz
Ja som FAJ EUBA, nemám matiku . Mám 2 jazyky, budúci rok beriem tretí. Napr. od FMV sa to líši aj tým (že nemáme matiku ) a jazyky berieme hlbšie = máme viac jazykových predmetov atď. Je to fajn, som spokojná (ak ťa bavia jazyky, môžeš skúsiť... ale niekedy je to na nervy).
teda maju štaitistiku a matiku som prehliadla. ale to je uplne minimum a to iste je aj na obchodnej fakulte. len tieto dva predmety čo sa týka matiky... menej podľa mňa už nikde mať nebudeš, iba na takej FAJ a FMV, kde sa viac zameriavajú na jazyky.
@tjjogi ja chodim na FHI - HI. my nemáme povinné predmety v cudzích jazykoch, môžeš si ich dať alebo nemusíš v cudzom. ak si ich dáš tak sú to ako normálne predmety, môžeš ich prenášať. ale čo sa týka čisto jazyka napr. anglina, nemina, atd tak tie si nemusíš zapísať vtedy, kedy to máš v pláne, môžeš hocikedy počas daného stupňa štúdia, čiže ak napr. neurobiš anj v prváku tak si ju môžeš zapísať potom ked chces aj v treťom alebo druhom... ale na FAJ a FMV neviem ako to je, nechodim tam ani nikoho tam nepoznam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Je k veci.
dieta, a ako ty chces studovat ekonomiku s co najmenej matikou?
to asi skus odbor cestovny ruch alebo take volaco
no ja si aj tak myslim,ze najlepsia ekonomicka je v ba euba - FMV (ostatne zavela nestoja)-tuto mas pomenej matiky a tri jazyky
tak skus manazment na UK,na medzinarodny,tam sa napr.menej hlasi co som pocul ale ta matika je tazka,niekedy tak,ze zo 100bodov ti 2Obodov staci na prijatie nz