Dobrý večer. Mám taký problém. Mám na rukách atopický ekzém. Mám ho preto lebo si dosť často umývam ruky. Mama vraví že by som si mal prestať umývať ruky mydlom. Ale to sa nedá. Prosím poraďte mi ako sa toho ekzému zbaviť (P.S. modrá indulona nepomáha.)
Dá sa kúpiť aj mydlo pre atopikov. Bioderma napríklad...
Celkovo skús lekársku kozmetiku. Aj keď napr ja používam krémy za miliardy, mam toho 3 tony, nežeriem žiadne blbosti, upravená strava, všetko strážim a i tak mam ekzem všade Aj tie flaky čo svrbia ako divé aj suchu lupajúcu sa pokožku.
No Advantan masť od kožnej isto pomôže, ale je to kortikoid, a tiež pomôže len kým sa ňou mažeš. Ale mne zázračne zabral olivový grécky sprcháč z Lidla, fakt naň nedám dopustiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Celkovo skús lekársku kozmetiku. Aj keď napr ja používam krémy za miliardy, mam toho 3 tony, nežeriem žiadne blbosti, upravená strava, všetko strážim a i tak mam ekzem všade Aj tie flaky čo svrbia ako divé aj suchu lupajúcu sa pokožku.