Ahojte .. Vedel by mi niekto poradit nejaku elektricku gitaru na styl jazz/blues? a mozno aby sa na nej dalo zahrat aj nieco tvrdsie ... Za primeranu cenu ... Dakujem
LTDcky z MH rady, Schectery Damien-y to by bol moj vyber asi najskor
a taktiez nestratis nic ked pozries nejake ibanezy alebo ofcors tele/strat od fendera.
tazko povedat co je primerana cena, ak chces hrat na padle od kanoe tak primerana bude k tomu aj cena, ak chces mat solidnejsi nastroj zaplatis viac, treba sa rozhodnut rozumne
@n0win0u tak mne je to jasne ... myslela som nieco okolo 700-800E ... proste aby to malo zvuk primerany cene ... lebo su nastroje, kde sa plati len za znacku a fakt ani ako padlo neposluzia
800e je solidny mid-high end, takze to si najdes isto nieco
jo a veru aj tie gibsniky by sa tu dali vyuzit
tak treba si idealne na nejakom kuse zahrat pred kupou, aby aspon clovek vedel, aky feeling ma ten nastroj a ako sa ti na nom hra, lebo aj gitara za 1k cloveku nemusi sadnut a potom to dost lutuje, vlastna skusenost.
PRS gitary popozeraj, v tejto cenovej kategorii sô to skvelé gitary a veľmi všestranné. Inak na jazz a blues podľa mňa sa najviac hodia lubové gitary, niečo takéto
omfg na PRS som zabudol, to asi preto, lebo ta cena bola neskoro vyhlasena, takze ano musim len a len suhlasit so sadistromom, PRS su fantasticke nastroje a ich zanrovy range je fakt od jazzu az po death metal ( vid opeth )
Napríklad » www.muziker.sk/gitary/elektric...
Fender = kvalitka, ale určite ako spomínajú chalani vyššie treba na mieste odskúšať a zahrať si na nej. Musíte si obaja sadnúť
Taksto si myslim, ze vsestrannostou by nejaky Les Paul mohol byt idealny. Ale pokial ide o jazz/blues tak by som sa urcite pozri na Hagstrom HJ-600 - asi najsexy "jazzova" gitara aku som kedy mal v ruke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a taktiez nestratis nic ked pozries nejake ibanezy alebo ofcors tele/strat od fendera.
tazko povedat co je primerana cena, ak chces hrat na padle od kanoe tak primerana bude k tomu aj cena, ak chces mat solidnejsi nastroj zaplatis viac, treba sa rozhodnut rozumne
jo a veru aj tie gibsniky by sa tu dali vyuzit
tak treba si idealne na nejakom kuse zahrat pred kupou, aby aspon clovek vedel, aky feeling ma ten nastroj a ako sa ti na nom hra, lebo aj gitara za 1k cloveku nemusi sadnut a potom to dost lutuje, vlastna skusenost.
ale na tento štýl určite Gibsonka s ňou zahraš všetko....
» www.dkno.sk/uploads/images/... železňák.jpg.large.jpg
Fender = kvalitka, ale určite ako spomínajú chalani vyššie treba na mieste odskúšať a zahrať si na nej. Musíte si obaja sadnúť
@piter09 vybral som ho, lebo hraje jazz blues a občas pritvrdí a je podľa mňa nedocenený :ehm: