@kachie dnes mi 2 predavacky "poradili" avivaz alebo si rozmiesat balzam na vlasy s vodou a takto si to striekat co je dost neprakticke... ale bezny vyrobok na to urceny nie je
@lilly09 : ach, tak to asi nič...lebo po balzame mám vždy "splasknuté" vlasy a to radšej prežijem to elektrizovanie, prípadne si len námáčam prsty do vody a snažím sa ich dať dokopy . Ja by som chcela niečo strašne rýchle a jednoduché , keď sa ráno zobudím a ponáhľam sa
@kachie ja takisto takze vazne nic neexistuje ale mam pocit ze trochu pomaha suchy sampon alebo tie nove "objem v prasku" napr got2b na isty cas mierny ucinok badam
@kachie je to fajn pokial sa ti rychlo mastia vlasy...napr. na druhy den si to das ku korienkom a ono to tu mastnotu pohlti a trosku ich nadvihne...ked sa ti nechce umyvat vlasy kazdy den
Tak ten suchý šampón v prášku je ozaj super ! ... predlži vlasy o 1 deň a navyše dodá objem .... a proti elektizovaniu vlasov si nanesiem na mokre vlasy tuzidlo(taft) a vyfukam ... a potom vobec nepýria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
tento rok mi neelektrizujú čo som prekvapená ale tak ešte neprišla najväčšia zima