Má niekto z vás skúsenosti s podávaním tej údajne elektronickej prihlášky na UPJŠ? Chcela by som vedieť čo všetko treba vyplniť predtým ako im to pošlem. A tie priemery čo chcú sú z koncoročných vysvedčení? Životopis a pod. sú potrebné? A
noo vypln elektronicku prihlasku, podla toho ca sa vyplnit da a posli ju ... potom ju vytlac, zozen si vsetky potvrdenia co potrebuju (od lekara, od skoly), pripoj vsetky prilohy co chcu (kopie z vysvedceni alebo ja nevem co, doklad o zaplateni) a posli im to aj normalne ... a vsetko info by malo byt napisane na stranke ...
@malasimi tak dnes som vyplnala a vyplnila som vsetko co som vedela lenze napr. tie priemery znamok co chcu tak typujem je koncorocne nie? a bolo tam az po 6. rocnik co som nechapala... a ptm nizsie dole bolo ze mam aj vybrat nejake predmety ale usudila som ze to bude asi maturitne vysvedcenie... cize polovicu veci som nevyplnila lebo maturujem v maji...
@alanis no ono je tak ze ak nejsi na nejakom specialnom 5-6 rocnom gymnaziu, ta staci vyplnit vlastne posledne styri roky ... za prve tri rocniky vypln koncorocne znamky a z maturitneho vypln polrocne ... kebyze sa hlasis o rok, ta by si vyplnala koncorocne ... s tou maturitou je to tak, ze do prihlasky napises z akych predmetov a na akej urovni ides maturovat a znamky ani nic tak nedas. maturitne vysvedcenie im totiz budes muset doniest na zapis. ale opat, kebyze sa hlasis o rok, ta musis vyplnit komplet info aj o maturite ....
ale s tymi rocnikmi sa spytaj radsej u vas v skole triedneho alebo niekoho kto to vie, ale vacsinou sa vyplnaju len 4 roky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale s tymi rocnikmi sa spytaj radsej u vas v skole triedneho alebo niekoho kto to vie, ale vacsinou sa vyplnaju len 4 roky ...