Alebo Michael? Nebodaj Jaro? Už som sa stretla s viacerými menami, ľudia ho oslovujú rôzne, rôzne veci si o ňom aj myslia... Je neodmysliteľnou súčasťou mesta. Koluje plno "legiend" o ňom, prečo je taký aký je. Máte naňho nejaký špeciálny názor ? Máte s n
Fuu akurát dnes som ho stretla ...zase si niečo spieval..ja som o ňom počula, že je veľmi múdry..teda bol ..že sa tak učil, že mu z toho preplo ..ale neviem či je to pravda ..a tak
jasne to je klasik raz som sedel s byvalou na namesti na lavice a on dosiel, vyhrnul si rukav a na ruke mal asi 5 hodiniek a hovori nam "džordano bruno"...a odisiel
...minule som ho stretol ked som siel s mamou a vravela ze ked boli mladi, chodieval zurovat na rovnake miesto ako ona...a ze uz vtedy bol taky...iny. Cize myslim ze to s tym ucenim je len mytus
sranda,ze som si toto forum nevsimla a napisala som v strucnosti veci o Elvisovi vedla do fora og v pohode...Jessy, ze on robil 3 vysoke skoly a to pravo,medicinu a ekonomiku a ze z toho mu preplo...tak som to pocula
Phobia má pravdu... Mamkin brat ho pozná, chodil s ním do triedy, naozaj mu potom na výške preplo z učenia... Inak v Ine kafe majú medzi obrazmi jeho portrét
jaaj, ale chudak chlapec mierne mimo... raz na namesti pri stankoch tanacovala taka stara romska babicka, setci si z nej robili srandu a Elvis si tam s nou zatancoval (normalne ze disko)... to ste mali vidiet... ale inak je podla mna Elvis v pohode, vzdy ked ho vidim, nemozem z neho...
boze ja som ho minule stretla s frajerom ked sme sli popri esse a on iba ako do tmy skrýkol: O 9:00 oholim piču ,o 10:00 kokota "!""
áá ja som tak vybuchla,NESKUTOCNY ZACHVAT,alebo raz nas nahanal tam vtom podchode kde je dračik ked som bola mensia aj s kamoskami ,daco na nas krical a utekal a oco mi povedal ze on snim chodil do školy do Seliec ze on bol normalny a takto mu hrklo po mozgovej porážke
A videli ste v BB este takeho ineho blazna, takeho mladeho blondaka s okuliarmi a takym pokrivenym ksichtom? Ze vraj on sa kazdy den navaza v buse a tam obchytkava zeny, potom vystupi z busu a ide na dalsi atd. tak sa to opakuje. A on nikdy nic nepovie iba otravuje kazdeho! Poznate toho blba?
toho blondaka blazna poznam.fakt chodi v busoch a osahava ludi, niektore baby aj nahana po ulici a tak,ale obcas aj povie daco.po mne krical minule "milujem ta"
Mne sa jarko najviac ratal ked behal po meste a u pravoval si u cae a popri tom vyblakoval: boze ja som kraaaasny ja som kraaasny ja som ako kaaja gott, no mala som dost
Moongirll aj ja som na namesti videla daku ciganku pri stankoch tancovat ja chodim do BB do skoly a zo skoly cez namestie nevidime ho tam kazdy den ale skoro kazdy den urcite je to proste legenda minule prisiel k spluziakovi a povedal mu ze ma peknu bundu ci co a chytil ho za golier a odisiel
Ten blondiak s pokrivenymi okuliarmi...je z nasej dediny...iny psyhopat...kamosku nahanal az k domu...a mna nechcel pustit vystupit z busu jake lepty som mala..ked ma hodil naspat na sedadlo...inac velke
ten blondiak haha on si predomna klakol v buse a ze ci si ho vezmem : : potom sme sa hodinu vkuse ujebavali a ELVIS JE PPCI mam s nim solo fotku :F smiley:
a o elvisovi som pocula aj ja ze mu ruplo zo skoly..ze bol vraj fakt mudry...a tusim sa o neho stara brat...ale divim sa mu ze ho to furt bavi flakat sa po BB....joooj a pamatate to jeho obdobie ked si myslel ze je zena a nosil sukne a bluzky?: looool to boli casy mmmmmmm no ak mam pravdu povedta..nepaci sa mi uz lebo sa dako zopsul,kedysi bol slusnz a teraz je nexutkny a vugarny xlipnik ako setci...
Elvis 4 ewer ..Už si so mnou aj potykal ... A raz keď som šla po meste tak na mňa cez celú ulicu hulákal aháááá ahááá modelkáááá ahááá pekná pekná pekná ... Aj ja s ním mám foto, keď si odo mňa pýtal 50 cenťákov tak to kamoška zvečnila
No na mna pokrikoval ...Angelina milujem ta angelina neodchadzaj a podbne potom zvaznej a rozbehol sa za mnou a krical Angelina ja ta zabijem-tak som sa poriadne bavila,lebo ked dosiel ku mne chcel mi predat svoju fotku za 500sk...a nakoniec mu stacilo ked som sa snim ja odfotila
vcera som videla toho blondiaka s pokrivenym ksichtom.. som bola v buse,a on bol vonka, prisiel k oknu kde som bola a cumel ako kreten na mna chvilu a potom isiel dalej =D
o elvisovi som uz par krat pocula..dokona na pokeci su niekde aj jeho foto ci co..ale nestretla som ho.. nevime ako je to mozne..musim ist catejsie asi po namesti... a ani o blondiakovi som nepocula ..teda nevidela som ho ... ale je haluz ze co to tu je za podivinov... hehe dake strasidla z hodinovej veze ...myslim ze Elvisa by uz kludne mohli zaradit do brozurky o banskej Bystrici , lebo k nej asi patri ako hodinova veza na namesti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
...minule som ho stretol ked som siel s mamou a vravela ze ked boli mladi, chodieval zurovat na rovnake miesto ako ona...a ze uz vtedy bol taky...iny. Cize myslim ze to s tym ucenim je len mytus
áá ja som tak vybuchla,NESKUTOCNY ZACHVAT,alebo raz nas nahanal tam vtom podchode kde je dračik ked som bola mensia aj s kamoskami ,daco na nas krical a utekal a oco mi povedal ze on snim chodil do školy do Seliec ze on bol normalny a takto mu hrklo po mozgovej porážke
a o elvisovi som pocula aj ja ze mu ruplo zo skoly..ze bol vraj fakt mudry...a tusim sa o neho stara brat...ale divim sa mu ze ho to furt bavi flakat sa po BB....joooj a pamatate to jeho obdobie ked si myslel ze je zena a nosil sukne a bluzky?: looool to boli casy mmmmmmm no ak mam pravdu povedta..nepaci sa mi uz lebo sa dako zopsul,kedysi bol slusnz a teraz je nexutkny a vugarny xlipnik ako setci...
a ked uz ide o to...typkov je v BB dost vela ....