Smutné že mladí ľudia zakladajú fóra ako dieťa po 40ke (skôr si ho už ani nemôžu dovoliť), alebo tvorba Andyho Warhola, ale to že žijeme v amorálnej žumpe, kde každý každého odrbáva a ti čo by mali byť naše morálne autority sú ten najväčší morálny odpad nikomu nevadí. To fakt chcete priviesť na svet dieťa v takejto hroznej krajine? Veď už len to detstvo bude preňho očistec, ak nie rovno peklo. Možno bude nosiť povinne zelenú uniformu, patriť medzi kotlebajugend a zdraviť učiteľku s dvihnutou pravačkou. Ak si raz budete zakladať rodinu a na Slovensku a nič sa nezmení, chcete tu napriek tomu ostať? Alebo máte v pláne žiť niekde, kde je to bezpečnejšie a znesiteľnejšie? Ak áno tak kam by ste chceli ísť aj s vašim frajerom, alebo frajerkou (manželom, manželkou)?
Mňa to ťahá do: Indie, Indonézie (Báli), Číny, Texasu, Californie, Chile, Maroka, Izraelu a možno ešte niektoré z tých ostrovných štátikov v tichom oceáne kde žijú polynézania keď je človek hladný zatrasie palmou a spadne mu kokosový orech a nemusí sa nikam ponáhľať, večer sa všetci stretnú a dajú si kavakava a ptom sa zabávajú okúpu sa v mori, trtkajú, tancujú, spievajú pozerajú na západ slnka atď. A nemusia riešiť ani kabáty, ani čižmy ani omrzliny (ba ani kočnera) ... celý rok majú krátke rukávy a môžu späť na sieťke pod holým nebom. Jediné načo si treba dať pozor sú žraloky (žiaľ nič nie je dokonale).
No ak by to dospelo až do takého štádia ako opisuješ tak by som zvažoval odchod, ale ak to bude plus mínus ako teraz tak si myslím že sa tu dá zariadiť si pekný, príjemný život. Aj iné krajiny majú svoje problémy, nie je to v nich iba ružové, napríklad aj ten Izrael čo spomínaš, akurát nedávno som čítal toto
mať tú moc, každému by som dal na cestu 5 tisíc €, poprial šťastnú cestu a zakázal mu - jej do smrti návrat do SR....
preto lebo všade na svete padajú pečené holuby do huby bez práce, je mier a v noci sa môže bezpečne prechádzať po ulici...
keď je človek hladný zatrasie palmou a spadne mu kokosový orech a nemusí sa nikam ponáhľať, večer sa všetci stretnú a dajú si kavakava a potom sa zabávajú okúpu sa v mori, trtkajú, tancujú, spievajú pozerajú na západ slnka atď.
toto chcete nie?, potom snívajte s nami....
Štatistiky z 2019 ukazujú že Slovensko je na 22.mieste
“Najbližšie “ máš Chile 28.miesto ako najbezpečnejšia krajina ...
....
Ale ak by som mala emigrovať , len kvoli bezpečnosti , tak by som šla na Island
@Poke
tebe dám aj zo svojich 10 tisíc, aby si konečne našiel zmysel života a prestal dehonestovať svoju osobnosť...
aby si zmizol a nikdy som o tebe nepočul a nestretol ťa v SR...
rozmýšľam určite spolu s takmer tretinou občanov Slovenska, že pokiaľ voľby opäť vyhrá SMER-SD a zloží vládu, nedajbože s Kotlebovcami, že vypadnem do riti.
Pred svetom neutečieš. Všade je to nahovno, len sa riešia iné problémy. A Slovensko teda rozhodne nie je ten prípad, pri ktorom z tade musia ľudia utekať o život.
@patrixo
ta nech tahajú všetci do ......, keď sa im na našom drahom Slovensku nepáči....
aby bojovali proti hajzlom v dnešnej politike, radšej budu krákať ako je im zle a utekať niekde do sveta, mysliac si, že tam na nich niekto čaká a poserie sa od úžasu...
smiešne, tí občania majú v hlavičkách čo?
ty musíš byť trol že Maroko s koľkými Maročanmi sa poznáš? ja s niekoľkými. Z Maroka uteká, čo má nohy, lebo vďaka absolutisitckému kráľovi máš na výber: žiť na hranici chudoby bez možnosti na zmenu alebo odísť do Európy.
v tých krajinach mas troska chaos a bordel neviem, ci by si chcel zit realne radsej v Cine, Maroku alebo Indii (bez dobreho jobu resp. dostatku penazi)... osobne, ak by som nad takymto niecim uvazoval (aj ked emigracia zo Slovenska dnes nema v podstate opodstatenie... a keby som uz par rokov nezil mimo SK) takv ramci tychto kriterii by som si vybral napr. niektory z ostrovov Kiribati resp. Franc. Polynezie... v ramci jednej dovolenky som navstivil zopar ostrovov v tejto casti sveta, na prvy pohlad sa to zda romanticke... niektore ostrovy resp. republiky patriace pod spravu Francuzska nijako netuzia po samostatnosti, pretoze nezamestnani obyvatelia poberaju podporu od fran. vlady, vacsinu toho, co potrebuju, si dopestuju, vychovaju ci ulovia, takze cele dni zevluju, robia party, opekaju a griluju a hlavne chlastaju raz za mesiac sa postavia pred postu do fornty na peniaze a je im hej... osobne ale nie som isty, ci by som bral dlhodobo takyto stav... a pokial ide o Indiu... ak nemas peniaze alebo aspon nejake lukrativnejsie zamestnanie, nie si nic...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mňa to ťahá do: Indie, Indonézie (Báli), Číny, Texasu, Californie, Chile, Maroka, Izraelu a možno ešte niektoré z tých ostrovných štátikov v tichom oceáne kde žijú polynézania keď je človek hladný zatrasie palmou a spadne mu kokosový orech a nemusí sa nikam ponáhľať, večer sa všetci stretnú a dajú si kavakava a ptom sa zabávajú okúpu sa v mori, trtkajú, tancujú, spievajú pozerajú na západ slnka atď. A nemusia riešiť ani kabáty, ani čižmy ani omrzliny (ba ani kočnera) ... celý rok majú krátke rukávy a môžu späť na sieťke pod holým nebom. Jediné načo si treba dať pozor sú žraloky (žiaľ nič nie je dokonale).
» poleblog.sk/volby-v-izraeli...
preto lebo všade na svete padajú pečené holuby do huby bez práce, je mier a v noci sa môže bezpečne prechádzať po ulici...
keď je človek hladný zatrasie palmou a spadne mu kokosový orech a nemusí sa nikam ponáhľať, večer sa všetci stretnú a dajú si kavakava a potom sa zabávajú okúpu sa v mori, trtkajú, tancujú, spievajú pozerajú na západ slnka atď.
toto chcete nie?, potom snívajte s nami....
A ty ešte tvrdíš, že my žijeme v amorálnej žumpe
“Najbližšie “ máš Chile 28.miesto ako najbezpečnejšia krajina ...
....
Ale ak by som mala emigrovať , len kvoli bezpečnosti , tak by som šla na Island
tebe dám aj zo svojich 10 tisíc, aby si konečne našiel zmysel života a prestal dehonestovať svoju osobnosť...
aby si zmizol a nikdy som o tebe nepočul a nestretol ťa v SR...
pošli aj adresu a osobne si ťa najdem....
Ja ostávam doma.
ta nech tahajú všetci do ......, keď sa im na našom drahom Slovensku nepáči....
aby bojovali proti hajzlom v dnešnej politike, radšej budu krákať ako je im zle a utekať niekde do sveta, mysliac si, že tam na nich niekto čaká a poserie sa od úžasu...
smiešne, tí občania majú v hlavičkách čo?
Poviem ti to znova. Strašne furt trepeš.