Nepoznáte nejaký emulátor (program ktorý spusta hry na mobil na počítači), ktorý spúšťa hry s rozlíšením 24éx320? Ja mám nejaký Kwishell Time či čo ale ten neukáže 240x320. PLZKYY je to moc naliehavé. Za odpovede ďakujem.b
OT: nechápem obmedzenosť niektorých ľudí, ako napr. @zajko30 alebo @loveistheanswer ktorí nemajú o danej téme ani šajnu, no sú ovládaní silným pudom to asi všetkým dať najavo, KOHO TO ZAUJIMA ZE VY O TOM NEMATE ANI PARU??? NESPAMUJTE UZ , radsej si v duchu opakujte Hovorit striebro, mlčať zlato!!!
ako spomenul @komiklove , na googli toho je habadej, nauč sa v nom hladat @simqasmile a skús napr. tieto:
@fanklublbl mne sa zlato nepáči a povedať si môžem čo chcem, či mi nebodaj chce niekto niečo zakázať? tebe to môže byť šumafuk čo ja hovorím alebo nehovorím... keby som tu na niekoho nadával, tak potom sa ozývaj, lebo takto naozaj nevidím ani najmenší dôvod tvojich múdrych slov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ako spomenul @komiklove , na googli toho je habadej, nauč sa v nom hladat @simqasmile a skús napr. tieto:
» mobil-best.blog.cz/1003/midp2...
» mobil-best.blog.cz/1006/sjboy-emul...
a mohol som to aj vulgárne napísať ako pi.., kkot a pod...ale sú tu deti tak som to napísal tak ako som napísal......