videli ste ten film?neviem trochu zvláštny ale stále mi nejak vŕta v hlave-je proste iný, ale svojím spôsobom fakt dobrý...čo vy na to?(ak ste ho videli of course:o)
ja so ho videla začiatkom roka,a dosť ma prekvapilo, že v časopise Premiere mal malý ohlas iba pre to že ten hlavny herec tuším J.Phoenix,alebo J.Law,podal slaby herecky vykon, no neviem ako mohol podať super vykon, ked tam prwave o to šlo, aby tí ľudia nevyjadrovali svoje pocity a city a nalady aproste boli bez duše.
Ale to je už ich vec, mne sa velmi pačil ten film, mal skvele myšlienky, a mnohym sa možno preto nepačil, lebo sami tak v rodine pôsobia spolu s dalsimi tťisickami ludmi, ľudia úzkostlivo prijímajú pravdu o sebe, radšej sa ponoria do fantasy Pana Prstenov, co nie je zlee ale nevedia si pozrieť taký film vlastne o nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale to je už ich vec, mne sa velmi pačil ten film, mal skvele myšlienky, a mnohym sa možno preto nepačil, lebo sami tak v rodine pôsobia spolu s dalsimi tťisickami ludmi, ľudia úzkostlivo prijímajú pravdu o sebe, radšej sa ponoria do fantasy Pana Prstenov, co nie je zlee ale nevedia si pozrieť taký film vlastne o nich
Neviem ale podla man to bol dost dobry film a zahral to velmi dobre...tak ale kazdy hodnoti podla seba..