Seruste, viete ako. Je tu leto. Letne lásky. No, a už aj mam po jednej, no z tej druhej strany, že ja som sa tu "zahladel" no a iste chapete ze chcem co najrychlejsie zabudnut. ej kej ej - nepozerat nastenku FBé a nemat myslienky temné . alebo ze my
No ja si priznam chybu ze ja som jej chcel dat vsetko , nevedela pochopit ze ja pracujem. nemam piatok cas. Tak ona miesto toho isla a na sirave sa tam poriesila ( pre ej kej ej chlapcov - debilov) tak bozkavala , asi s 3 inými, a nejakymi ostala este na noc tam. Tak ano, priznam si chybu. Nemal som si najst robotu , lepsie, nemal som sa zalubit to tych jej oci , more :/ ....
podotykam , ked mi pisala. napisala ze ja si za to mozem. ... ja ako sa nanu nehnevam ani nic. mne je toto jedno. len nechcem nanu tolko mysliet. Lebo uz sa rysuje aj nieco nove a sa bojim ze toto ze myslim nanu mi zatieni tu druhu ... a to nechcem. co ked bude ta prava a len koli tomu ze caja mala v sebe nieco co tak vie popliest mozog chlapom , tak .... tak ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kvôli nadpisu mi hned napadla táto a v podstate sa to sem aj hodí
hlavne nepriznat si vlastnu chybu, co?
ked mas pocit ze ona bola ta zla tak jej nevolaj, nepis a po par tyzdnoch bude fajn
she wants to erase me
hmmmmm