@aenrel myslíš že je to o vyspelosti? teda...možno že o nejakých 10 rokov by som v tom filme našla o trochu viac. ale zas niečo mi prinesie aj teraz snáď
@matii no vidíš si to vyriešila za mňa stav mysle je výstižnejší názov, ešte som sa nedostal do takéhoto rozpoloženia aby som ho dokázal sledovať vychutnať a stráviť ho tak aby som nevylúčil všetko bez nejakého úžitku. o pár rokov sa bojím že už ma takéto filmy lákať nebudú .
V poslednej dobe mám pocit, že pozerať Lyncha je módny trend.
Každopádne, Eraserhead bolo jeho najosobnejšie dielo s typicky lyncohvským surreálnym podtónom len s tým rozdielom, že tu ten podtón doviedol do rozkvetu.
Spomínaná depresia tiež nevyskočí na všetkých depkychtivých divákov, pre väčšinu je to nepozerateľný/nestráviteľný film.
Hovoríš, že na Mulholland Drive si sa naladila až pri piatom pokuse.
Som názoru, že existujú filmy, na ktoré sa jednoducho neladí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
čiže odporúčaš?
V poslednej dobe mám pocit, že pozerať Lyncha je módny trend.
Každopádne, Eraserhead bolo jeho najosobnejšie dielo s typicky lyncohvským surreálnym podtónom len s tým rozdielom, že tu ten podtón doviedol do rozkvetu.
Spomínaná depresia tiež nevyskočí na všetkých depkychtivých divákov, pre väčšinu je to nepozerateľný/nestráviteľný film.
Hovoríš, že na Mulholland Drive si sa naladila až pri piatom pokuse.
Som názoru, že existujú filmy, na ktoré sa jednoducho neladí.