Ahojte, ti ktori ste absolvovali Erasmus alebo iny studijny vymenny program z VŠ - kde ste boli? Na zaklade coho ste si danu krajinu vybrali? Boli ste nakoniec spoko so svojim vyberom alebo by ste boli sli radsej inde? Pripadne ostatni, kam by ste radi sl
ja si asi podam do Nemecka, Holandska a Norska
Nemecko preto, lebo nemcinu studujem dlho, do Holandka som vzdy chcela ist a Norsko je skandinavia, moja oblubena oblast, presne skoly ma este netrapia, pamatam si len berlinsku Humbolt Universitat, ale podla mna na tom ani nezavisi, na aku skolu clovek ide, hlavne ze niekde na erazme vobec bol a ma to v zivotopise
a este som si vybrala take krajiny najma preto, lebo ostatne ponukane boli buc v prilis teplom pasme, co nemusim alebo potom take obyc. jak Rakusko, Cesko...
Ja by som v budúcnosti rada isla do škandinávskych krajín alebo Francúzsko, mozno Španielsko...a tiez som zvedava na skúsenosti ostatných lebo aj ked este len tento rok maturujem uz rozmyslam popredu ze co by som chcela a erazmus určite
Najlepsie ked mi raz známa povedala ze bola cez erazmus v USA xD xD
bola som v Nórsku, rozhodovala som sa medzi Fínskom a Nórskom (Škandinávia ako taká ma vždy lákala), ale kamarát ma nakoniec presvedčil, aby som šla do Nórska, lebo býva neďaleko mesta, kde som študovala (hlavne, že sa nám za celý čas nepodarilo stretnúť). každopádne neľutujem, Nórsko som si zamilovala a vraciam sa tam za prácou cca v lete. ale verím tomu, že by som takto uvažovala, aj keby som si vybrala inak Erasmus je skvelý zážitok, každý kto bol ti povie, že by šiel kľudne znova.
Tiež by som volila Škandináviu, ale racionálne neviem vysvetliť, že prečo. Láka ma to v podvedomí, jazyk, príroda, ľudia - to všetko by som chcela spoznať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nemecko preto, lebo nemcinu studujem dlho, do Holandka som vzdy chcela ist a Norsko je skandinavia, moja oblubena oblast, presne skoly ma este netrapia, pamatam si len berlinsku Humbolt Universitat, ale podla mna na tom ani nezavisi, na aku skolu clovek ide, hlavne ze niekde na erazme vobec bol a ma to v zivotopise
a este som si vybrala take krajiny najma preto, lebo ostatne ponukane boli buc v prilis teplom pasme, co nemusim alebo potom take obyc. jak Rakusko, Cesko...
Najlepsie ked mi raz známa povedala ze bola cez erazmus v USA xD xD