Ahojte, chcem sa vas spytat ci mate niekto skusenosti s vysokoskolskym programom Erazmus Ja nastupujem tuto jesen na prekladatelstvo na UMB - odbor anglina-rustina Ak viete, napiste, kde sa oplati ist a ci sa da ist aj napr. do Ruska alebo do Kanady
@claudii v prvom rade vacsinou si vyberas krajinu a skolu s ktorou ma tvoja katedra zmluvu ak nema je dost pravdepodobne ze ti to nevyjde, granty su rozne cim dalej ides tym viac dostanes..teda napr do ciech dostanes okolo 280 do GB okolo 600 najmenej co mozes dostat je 200, ja idem tento rok od semtembra do Londyna a dali mi 600 co nie je zaidna vyhra lebo len za ubytvoanie dam 450....takze neratak s tym zeak chces ist do takej krajiny ako su spanilesko nemecko anglicko grant ti pokryje vsetko to mozno tak v cechach alebo polsko aj to pochybujem ze vsetko....a ci studium alebo staz? za svoje studium mozes ist cez erazmus raz na to a raz na to takze si v podstate vyberat nemusis ja idem teraz do druheho rocnika a na staz by som asi este nesla podlamna na bc studiu staci ist na studium otukat sa v zahranici a pod a potom na mgr./ing. na staz ...ked to prezijem napisem ti ako bolo ....ale podla mna sa oplati vycestovat zazit nieconove a nazbierat skusenosti ti co boli hovoria ze bolo super a ze je to uplne iny svet ako slovensko....
Evi, dakujem velmi pekne Tiez som tak myslela ze by som sla aj na staz aj na studium, to je super ze sa to da Budem sa tesit ked napises ako bolo, lebo ja tiez pojdem naskor do GB Tak som zvedava
btw umbcka ma zoznam krajin + dotacie vypisane na stranke... do Ruska sa tusim ani neda ist...a myslim , ze ani Kanada sa neda... a urcite sa to oplati ja sa zberam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
btw umbcka ma zoznam krajin + dotacie vypisane na stranke... do Ruska sa tusim ani neda ist...a myslim , ze ani Kanada sa neda... a urcite sa to oplati ja sa zberam