zalezi od strasne vela veci a vsetko je individualne. ale myslim ze skor nie ako ano. pretoze na zaciatku tohto skolskeho roka by uz mali posielat learning agreementy tí, ktorí chcu ist na LS a nie este len ze ziadost podavat.
asi by som napisala najprv koordinatorovi na vasej skole. tu ti nikto nepomoze, iba keby si mozno napisala na aku skolu chodis tak by ti mozno poradil niekto
fuuu tak to ste ma moc nepotešili ale ďakujem aj tak a ešte ak sa možem spytat, neviete o nejakej alternative ako sa dostat prec ale tak, aby to bolo stale vramci riadneho studia? (potrebujem sa jednoducho dostat do CR ale musim do toho zakomponovat aj studium lebo naši by to neschvalovali :p)
@ricko85 ano to som zvažovala lenže tam je veľa komplikácii...treba podat prihlášku ako riadni zaujemci, urobit prijmacky, financovat si vsetko, najst si pracu, ubytovanie..:/
@3kurt21 a co je na tom ist na erazmus do cr? niektori ludia nemaju financie na to aby isli do inej krajiny a navyse by mi to yhovovalo aj kvoli inym zavazkom + dostavas grant. a navvyse moje studium je cele v anglictine a o ziadne spoznavanie "inych kultur" nestojim.fakt chcem len sklbit studium a tu potrebu tam ist nic viac
@adel.heid tak si pohladaj nieco na nete, ja viem ze je to taka rada onicom, ale urcite sa nieco da najst, erasmus to urcite nebude, a nebude to asi aani na taku dlhu dobu, ale nieco by sa najst malo dat. prilezitosti je vela, len treba vediet hladat
heh aj u nas boli cesi na erazme, popravde neviem co im to mohlo dat okrem chlastaciek .... ale sak erazmus je vlastne o tom ne ? ... chlastat za prachy danovnikov EU (y)
@rothschild tak v prvom rade si myslim ze karlovka je odost lepsia ako skola kde som teraz cize uz len preto. a ja nechlascem a keby chlascem stihnem to aj tu a za vlastne cize o to fakt nejde
@adel.heid nenarazal som na teba ... ale tak vo vseobecnosti ... a ci je lepsia ? ma dlhsiu tradiciu ... ale zamestnavatelovi je to sum a fuk aku mas skolu ... tu si na ktorej ?
no, u nas vo Viedni sa da prihlasovat aj takto na jesen este, pokial niesu naplnene stavy na letny semester, takze predpokladam ze za takychto okolnosti by to slo aj tu. Avsak ak len teraz ides do 1.rocnika, tak na to rovno zabudni. Okrem Erasmu sice existuju aj dalsie programy (to inak staci googlit, teraz mi nenapadnu vsetky nazvy), ale tie tiez v 1.rocniku zrejme nedostanes, pretoze skoro vsade na takychto programoch, vratane Erasmu sa zohladnuju napr. studijne vysledky, angazovanost okolo skoly a blablablaaaa....co ty teda zatial nemas ziadne, ak ides len do 1., pripadne na ine programy ako Erasmus potrebujes aj odporucania od tvojich profesorov, co by si tiez po par dnoch skoly nedostala....a vobec, si myslim, ze je aj nejake napisane pravidlo ze prvaci proste no way
@lenuli nie teraz idem do druheho ano tak som aj ja rozmyslala, ze keby teoreticky nemali naplnene mozno by bola sanca. a zaujem o erazmus bol vraj velmi nizky...mozem sa spytat na akej si fakulte?
@phantasia jj ale vies jak "nove skusenosti a rozsirenie obzorov" sa da interpretovat rozne ... nepridu mi erazmaci aby boli nejako lepsi po odbornej stranke jak ti co na erazme neboli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
asi by som napisala najprv koordinatorovi na vasej skole. tu ti nikto nepomoze, iba keby si mozno napisala na aku skolu chodis tak by ti mozno poradil niekto
@ricko85 ano to som zvažovala lenže tam je veľa komplikácii...treba podat prihlášku ako riadni zaujemci, urobit prijmacky, financovat si vsetko, najst si pracu, ubytovanie..:/
dakujem za odpoved
@rothschild O.O nepoznám nikoho, kto bol na erazme a povedal, že mu to dalo LEN chlast (za prachy daňovníkov . a ak, tak smutný človek