Ahojte, som na Erasme a chcem odísť skorej lebo je to pekná pičovina. Ako sa dá odísť skôr bez nejakého následku? Aby som nemusel doplácať nič. Poprosím len seriózne názory.
Akoze co stretavam erazmakov u nas v skole a co som pocul spoluziakov hovorit o erasme, tak to fakt znie ako celkom picovina ale tak aspon mozes cestovat, vidiet nejaky kut sveta, ked na to mas
@stuartik no akoze nestazovali sa ale co opisovali, tak tam vacsinou nic moc od nich nechceli, len na konci napisat x seminarok na nejaku temu a ze bohvieco im to do zivota nedalo, ale tak asi sa to da pouzit rozne, ja do toho nevidim podal som si prihlasku dvakrat, z toho raz som ju ani nezvladol ani spravne vyplnit a druhykrat som sa na to vykaslal, tak nvm
Áe vzdy som o tom snival, ze niekam pojdem takto, haha
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
preco ti to pripada ako picovina?
Môžeš mi napísať, čo sa ti tam nepáči, alebo dôvod odchodu? Aj do správy môžeš.
ja na erazmus chcem o rok
Áe vzdy som o tom snival, ze niekam pojdem takto, haha
a nie pitím a party.
fakt ma bavila škola, získavanie nových kontaktov, možnosť vidieť iný prístup k štúdiu.
úprimne, jediné, čo vidím, ako dôvod, že niekoho Erasmus nebaví, je to, že si to sám nevie postaviť tak, aby z toho niečo mal.
pre mňa to je jedna z najlepších VŠ skúseností.