prosim vas, neviete mi niekto poradit, jak treba nakopirovat tie subory na opravu esetu, aby mi to po urcitej dobe neblokovalo pristup k internetu? zabudol som totiz, jak sa to robi. viem, ze to bolo treba tusim nejak prepnut do nudzoveho rezimu, ale este
@midnight Nie. Pytam sa to, co som napisal. Po istej dobe mi zacal blokovat pristup ki internetu, cize som sa nemohol pripojit a jedina moznost bola reinstal win a secko instalovat odznova. Na opravu tej chyby su subory, ktore mam, ale neviem jak a kam ich skopirovat.
@frez ak sa nemylim ( kedysi som to pouzival ) tak to mas zle cracknute, teda neviem aku verziu mas presne, ale da sa to obist "navzdy" mal som na to taku vec, ze nod-enabler.. k tym suborom by si mal mat aj readme, alebo .nfo, alebo si najdi normalny crack
@n0win0u Nechapes ze s crackom to nic nema? O cracku som nepovedal ani slovo a cracknute to sakra nemam. Ide o skusobnu verziu. Ale ani tu asi nenainstalujem lebo ten debilny gmail ma zas nejake debilne overovanie cez sms a ti cislo mi to nechce zobrat.
Mal som tiež podobný problém, tiež mi začal blokovať net, no nepotreboval som žiadne súbory, len som niečo vypol v nastavení, netuším čo, bolo to tam dosť "schované". No viac ti neviem poradiť, už ho veľmi dlho nepoužívam.
@frez ak mas 30 dnovu verziu a chces ju predlzit budes ju musiet odinstalovat a nainstalovat nanovo. Ak ti ESET blokuje internet ma nato zrejme dovod, ale viem, ze sa to da v nastaveni odblokovat. Ja som si tak omyslom raz zablkovoval prehliadace (mas zrejme toto na mysli). Ak ti ho blokuje kvoli viru teda blokuje komunikaciu, ktoru chce virus nadviazat. Neviem preco ti blokuje internet. Ak ide o toto, ziadne subory kopirovat nemusis.
Nainstaluj si od Microsoft Essential Security download je priamo na ich stranke microsoft.sk k tomu prihod windows defender a poriadne si nastav windows firewall a mas zdarma ESS na stalo. Sam som neveril ale vo firme sme presli s ESS bussines na toto riesenie MS ES + Windows defender a okrem zrychlenia prace s PC nemame s virusmi problemy. Navyse ak nahodou niekto donesie nieco na USB automaticky do zachyti a ak nie podpora zo strany MS je genialna. Infikovany subor okamzite preposle do MS a do par hodin je update co to odstrani.
Doma som tiez presiel na toto riesenie a som spokojny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
TAK MI TO VYSVETLI, O COM TO JE.. A KED UZ TO VIES, TAK SI TO VYRIES..alebo co chces vlastne tu od ludi ?
Doma som tiez presiel na toto riesenie a som spokojny.