mne idu vracat dost vela lebo som si isiel len na tu ceremoniu pre stuzku a na program ...na veceru a tie kraviny co mali nasledovat by ma nedostali takze mi zo 150 eur vratia asi 100..priblizne
skladali sme sa od 2 rocnika a nakoniec to vyslo na nejakych 150 eur. ale ta je to na kazdom rozhodnuty ako sa dohodnete v triede hlavne to zacnite od zaciatku vy bo potom vam do seckeho budu pindat rodicia.
tak 200€ je mrcha vela a este naraz vraj sounds like a freaking bad joke to me
my sme este za davnych casov sa skladali 500 korun polrocne, cize 3500 vlastne na hlavu alebo mozno 4000 ak sa platilo za stvrtak naraz...neviem. kazdopadne potom som nesiel a keše mi vratili teda zredukovane o oznamka a somariny, ale co uz no
Skladali sme sa od prvého do tretieho ročníka bolo to 5000Sk každý. Spolu sme mali asi 120 000Sk. Za stužkovú sme platili 60000sk ostatné výdavky cca. 40000sk a ostatné peniaze zmizli Bohužiaľ keďže sme do toho nechceli zaťahovať rodičov tak ten človek čo to zbieral nechcel priniesť faktúry, povedal, že peniaze nie sú takže sa ani na dozvuky neišlo lebo nebolo z čoho a samozrejme nám ani nevrátil peniaze
takto ti poviem z vlastnej skusenosti: jedna trieda by mala vyzbierat okolo 100 000 (SK),stuzkova ani nemusi tolko stat,ale este bude treba na vela veci.....my sme mali daco vyse 120 000,a sme mala trieda.
no organizovala som v podstate celú našu stužkovú tak ti poviem presne skladali sme sa po 5000sk niektorí dávali po tisícke už od prvého iní zas zaplatili všetko naraz v septembri.. a všetko- to jest: oznamká, fotky, stužková, tortičky, veci do programu, pozývanie profákov, darček pre triednu, šerpy, stužky atď atď... stálo tak že ešte teraz mám vyše 500eur na maturitu-občerstvenie a pod...a zvýšilo by sa o dosť viac keby sme nemali takú drahú fotografku(33eur za osobu-nakoniec som to skresala o nejakých 5 eur nižšie a triednej zadara ale i tak!), ktorá i tak neurobila nič moc foto za takú sumu...a normálne fotograf stojí kolo 7-12 eur takže tak
My sme sa UŽ dohadovali že či sa budeme skladať alebo tak a dospeli sme k sume 200€ čo si myslím že je na stužkovú na úrovni akurát. V prepočte to je okolo 150 000SK. Snáď sa vpraceme kedže to určite nebudeme chcieť v komunistickom kulturáku...
Skladali sme sa 3roky, 200sk mesacne => 7200skk.. sice to bolo dost, ale bolo z toho zaplatene vsetko (kameraman, fotograf, oznamka, sala, etc.. proste nie len cisto stuzkova ale aj veci okolo + dozvuky)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
my sme este za davnych casov sa skladali 500 korun polrocne, cize 3500 vlastne na hlavu alebo mozno 4000 ak sa platilo za stvrtak naraz...neviem. kazdopadne potom som nesiel a keše mi vratili teda zredukovane o oznamka a somariny, ale co uz no