no priznajte sa, financne traumy buducnosti... ale vazne, studuje to tu niekto? trebars aj v kombinaci? pomocne otazky k diskusii: ako ste sa tam dostali? vedeli ste do coho idete? ste spokojny s obsahom a urovnou studia a v neposlednom rade: kde studu
nevies kto pisal tie skripta? to len tak, ze cista zvedavost. ale celkom v pohode to vyzera byt, ze aj aspon trochu pre Vas zaujimave to mohlo byt. aspon ta prva a posledne dve kapitoly, ci ani nie?
Ja som si tam podavala pred rokom prihlasku, no potom som nesla na prijimacky (FiF UK), som sa rozhodla pre nieco ine. Ale mohlo to byt asi dost zaujimave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
k veci: bystra som nesmierne....najprv pisem az tak si pozriem Tvoj profil.... a co ste tam brali?
1. kultura
2. estetika a jej predmet
3. esteticke myslenie v minulosti
4. druhy umenia
5. umelecke slohy
skripta mali len nieco do 100 stran...ved vravim ze len doplnkovy predmet...lebo mi kazdy semester musime mat aj nejaky humanisticky predmet
v pohode predmet mne sa najviac pacila tretia kapitola a v nej stredovek a jeho chapanie krasy a umenia