chcem sa opýtať....má pre mňa význam študovať etnológiu, ak chcem potom pokračovať štúdiom migrácie a etnických vzťahov (nie v SR) ???? je tu niekto kto etnológiu študuje?? pls
..musis konkretizovat,kde tu etnologiu chces studovat (BA, TT ci NR) bo kazda ma ine zameranie...my v TT preberame etnicke procesy v ramci jedneho predmetu vo 4tom rocniku..samozrejme,mozes sa na to zamerat a mat uz v skorsich rocnikoch prace (rocnikovu,bakalarsku) o tejto problematike...ale migracie je len zlomok toho,co sa mi ucime a nie tazisko(informaciije kvantum- skutocne zalezi na tom,na co sa zamerias)...takze,ak ti nevadi,ze dostanes info (u nas) aj o kulturach ci uz slovenskej, ale i inych kontinentoch (Amerika,Afrika,Azia...)...tak a pridaj,ale ak je to problem- nepoznam ziaden odbor,kde by sa to vylucne studovalo (btw. kazde ucenie/vzdelavanie ma svoj vyznam, ak sa to neprejavi hned,casom urcite)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty