Caute,
viem ze otravujem ale neprijali ma na ucto ale na alternatívny odbor MRIT v liste mi nic nepísalo len to ze mam doniest fotky a OP ale dopočul som sa ze treba vytvoriť navratku ci co aby som mohol dostat isic ? Ale nechce ma prihlasit do aisu ze n
splnomocnenie nvm.,
ale inak na zápis si dones OP, 2 fotky formátu jako do op., zaplatené nejaké zápisné, a za isic (asi 10 a 15 € , abo tak nejak..
a povyplnané nejaké papiere, tlačivá..
(vypíš tam proste všetko co vieš,
nech (sa) s tým potom už na samotnom zápise nezdržuješ
aj vyplnené potvrdenie o návšteve školy (resp. o tom že tam študuješ v denne, /abo extern.forme
@frigosv my na FMV sme už predzápis mali tú fotku si zobrali oni (mali sme priniesť len jednu) Na splnomocnenie potrebuje tuším len ten papier a jej občiansky prevezmeš si ten papier o prijatí a tam sme mli aj login aj heslo do aisu a vysvetlili nám dokedy treba čo keĎ sa prihlásiť potom do aisu s tým loginom tak tam nahráš fotku na isic a aj zaplatíš poplatky a všetko čo tam bude treba vytlačiť vytlačíš a to si v septembri vezmeš so sebou Takže pred predzápisom nemusíš nič vypĺňať my sme napríklad na predzápise dostali aj predmety už
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak na zápis si dones OP, 2 fotky formátu jako do op., zaplatené nejaké zápisné, a za isic (asi 10 a 15 € , abo tak nejak..
a povyplnané nejaké papiere, tlačivá..
(vypíš tam proste všetko co vieš,
nech (sa) s tým potom už na samotnom zápise nezdržuješ
aj vyplnené potvrdenie o návšteve školy (resp. o tom že tam študuješ v denne, /abo extern.forme
(a všetko podstatné sa dozvieš na zápise)
Kedy máte predzápis? Na ňom sa dozvieš login aj heslo do ais2