Čautee, prosím vás, na prijímačkách na FPM som dosiahla 150 bodov..čiže mi bod chýbal aby som vyhovela (je to dosť na nervy) taaak vás prosím o váš názor..myslíte si že mám nejakú tú šancu aspon maličkú na to, aby ma prijali aspon na odvolanie? Ďakujem
@nananizle vzhladom na to, ze ti co maju viac bodov byvaju vacsinou prijati aj na exkluzivnejsie odbory, je tvoja sanca velmi vysoka.. tam sa dostanu aj s 80 bodmi.. takze neboj, si uz prakticky prijata
Ty si naozaj myslíš, že ten jeden bod, ktorí ťa delí od pomyselnej hranice by ti pomohol? bola si tam osobne na prijímačkách? asi si videla koľko cca ľudí sa na EUBU hlási...záleží od odboru kam podávaš odvolanie hlavne, pretože v posledných rokoch sa šanca zmenšuje. Každá chce byť viac v Bratislave ako Nitre
Ja som nepovedala ze ten bod by ma zachranil...napisala som to len aby ste vedeli ako som na tom a jasne ze viem kolko ludi sa tam hlasi...prave preto sa bojim..dost mi na tom zalezi..a k tym komentarom sa nevyjadrim!!!
nananizle, len tak informativne, kamosku na FPM nezobrali so 168bodmi... ale tak drzim palce a s 80 bodmi tam neberu, len tak informativne pre ludi, ktorí nevedia nic o tom
Ona tento rok robila prijimacky je prijata na dalsie dve fakulty, kde mala viac bodov, ale chcela ist sem najviac tak dala odvolanie... este tiez caka na vysledok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A popoluska15 dakujem