Prijali niekoho na tento odbor? Neprijali niekoho na tento odbor? Koľko ste mali bodov ak sa možem spýtať? Chcela by som len vedieť či mám šancu keď pošlem odvolanie... Mala som málo bodov ale vyhovela som
@bella1483 ano ...a už mi aj domov prišlo ... len som chcela vediet či niekoho prijali a mal menej ako 200 bodov... či mam aku taku šancu aby ma vzali na odvolanie
@mihal169 ja som mala menej .. len tak tak . matiku som si pokašlala ..mala som len 156 ...a posielaš odvolanie? Ja dúfam že sa to nejak utrasie a nakoniec ma prijímu ... a štve ma ešte prešov .. manažmet bez skušok . newie kedy chcú dať tie vysledky na net.
@antifunebracka mno tak každý stresuje a chce zistiť priebežne ako dopadol a ake ma šance ... s tym nič nenarobiš si myslim len tíško trp a čitaj a komentuj bude po skuškach a budu voľnejšie temy
@mihal169 mno tiež sa tak snažím zistiť že koho zobrali a koho nezobrali a že kolko mali bodov ... newiete asi o nikom kto mal menej ako 200 bodov na ZP a či ho prijali alebo neprijli ....teraz to budu len strresy kurnik čakať na vysledky
@lluucckkaa no ako to je fakt ... to by som tiež chcela vediet....ale zas čo som čitala štatistiky tak praveže nie ... na CR sa viac ludi hlasilo ako na ZP.. a aj čo čítam fora tu zatial .. tak večšina čo bola na OF tak si dali cestovny ruch ... newiem .. hádam sa to nejak utrasie kokso .. lebo ma drbne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov