to fakt vam už prišlo?... minuly rok to uviedli aj vo výsledku..že zmenili statusy vyhovel/nevyhovel na prijatý/neprijatý...takže každú chvílu by to aj mohlo teda prísť ...som si myslela že ešte ani s rozposielanim nezačali ....a čo spokojní s vysledkom ak sa môžem spýtať? prijatí?
@n4hoco mno tak stresy vždy boli, sú a aj budú... urobiť som urobila ale na malo bodov.... minuly rok som tam robila skušky ...skoro som tam bola celkom fajn som vedela...len som si to pokazila sama ...takže skušam teraz ..2. pokus....bola som prijatá na manažment do prešova bez skúšok ale nešla som ...nejak sa mi zapačila Euba ...no uvidime ako to dopadne
@popoluska15 vela stastia ja som tam minuly rok spravil, bez akehokolvek ucenia, ale nakoniec som sa rozhodol pre inu skolu a zatial nelutujem, uvidime neskor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale nestresuj, ja mam taky pocit ze na EUBU sa neda nespravit, takze si to urcite dala