zdraviiicko neviete kolko boodov treba na to aby som sa dostal ? po prip kedy asi sa to dozviem ci az toho 20.tehodal som si na externe a mam okolo 170 bodov nejako nevydalo tak ze ci s tym mam ratat abo ani moc nie ?
na eubu by som nesiel, robia si tam co chcu a najhorsi z toho vyjdes aj tak vzdy ty .... je to prijebana skola ... potrebujem odovzdat index do vcera, do vcera je podla studijneho poriadku aj posledny datum na zapisovanie znamok na internet, samozrejme zapisane ich este nemam, volam na studijne pocas uradnych hodin, pre istotu nedvihaju .... kazdy ma v pici
@jurecz , ja som nemala tiez ani 200 bodov, tiez mam podanu prihlasku na externe, ale dost ma stiahol dolu dejepis - ktory som si myslela ze budem vediet najlepsie a nasralo ma, ze vacsina otazok bola okolo Uhorska, myslela som, ze budu tie otazky ovela pestrejsie a nie zamerane na par tem... a nemcina bola podla mojho nazoru dost tazka @linn tych 140 bodov stacilo na externe na programy, kde si mohla dostat max. pocet bodov 300, ale na program ekonomia a pravo bol max. pocet bodov 400, takze tam bude ta hranica vyssia ako 140
to si dobre napisala, mne vobec nesadli otazky z dejepisu, hore ma vytiahlo len pravo, eko a z casti nej, ale mala som kupenu tu knizku na prijimacky z nej - doma som nemala ziadny problem, textu som porozumela, vsetko o.k. a na prijimackach som bola ako vygumovana
@natalka1605
Ahoj, študuješ tento odbor v súčastnosti? Aké je štúdiu? Tento odbor som našla iba náhodou a veľmi ma zaujal. Na stránke školy som našla, že je to iba bakalársky stupeň, čo potom? Aký odbor? Myslím magisterský stupeň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@linn tych 140 bodov stacilo na externe na programy, kde si mohla dostat max. pocet bodov 300, ale na program ekonomia a pravo bol max. pocet bodov 400, takze tam bude ta hranica vyssia ako 140
nie je poradie, iba vysledky, ale kedze mam 234, pre seba som si iba ratala poradie .. predo mnou je 9 ludi, ak vam toto pomoze
ale aj tak dakujeme za info !!!
nie, nie, vsetci dokopy .. externi a denni dokopy 37 nad 200 bodov
Ahoj, študuješ tento odbor v súčastnosti? Aké je štúdiu? Tento odbor som našla iba náhodou a veľmi ma zaujal. Na stránke školy som našla, že je to iba bakalársky stupeň, čo potom? Aký odbor? Myslím magisterský stupeň