Ahojte, chcem ísť na EUBA na FMV alebo FPM... chcem sa spýtať koľko bodov mi na prijímačkách ako tak zaistí postup... Akosi počúvam stále niečo iné a chytám strach z namakanej konkurencie a neviem na čom som :S
na FMV som pocula ze tam sa ti to musi pohybovat naozaj vysoko pri 100 z kazdeho, ze uz taki co mali pod 94 sa nepodostavali..no co je na tom pravdy.., zda sa mi to byt az prilis krute a inde je to urcite lahsie..
@lenuli neviem ako to tam presne je, ale nemyslím si, že sa nájde až takáto dokonalosť... tak uvidíme, ale ak hej, tak je to potom dosť odveci... aj, nj, ekon. by som aj dala tak ale z matiky je to poslabšie, takže neviem... ale nemyslím si, že vie každý všetky zložky tak dobre.... ehm...dúfam
no len či ten učiteľ len nechcel postrašiť, lebo oni niekedy hrajú takých prísnych, to som videla aj na maturách... a zas ekonomika snáď nebude ťažšia ako medina, kde takéto podmienky ani toľko predmetov na skúšky nemali... tak neviem :S ale na FPM by som sa mohla dostať, keď už, tam ževraj to nie je tak prísne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme