Ahojte, chcela by som sa spýtať či na prijímačky na UK FM sa stačí učit matematiku z knihy krok za krokom...čiže z knihy na prijímačky na EUBU ..Ďakujem
neviem, aká je kniha na prijímačky na EUBA, no napriek tomu ti môžem dať odpoveď - nie, nestačí. Na FM UK potrebuješ hlavne logické myslenie a zvládnutý prvý ročník VŠ, aby si tie prijímačky napísala minimálne na 70%
ja na obchodnú akadémiu, takže tej matiky tu moc nemáme ....hádam to nejako zvládneme ...nevieš nahodou, že ako je to s angličtinou na komenského? či je to tiež take náročne?
fuha tak to veľa šťastia, ja sa matiku drvím ako besná. No počula som zas, že ang je dosť ľahká, taká ľahšia B2 Myslím, že niekde na internete sú aj vzorové testy.
Ja budem aj chodiť na prípravné kurzy tam na matiku
Inak kde sa chceš dostať uplne najviac?
ano, do PB chodim a tiež budem chodit na tie pripravne kurzy na EUBU na matiku ....ale budem sa pripravovat na obidve rovnako tvrdo a potom uvidim, že kam ma zoberú ....
Ja som chodila na OA PB a teraz chodím na ÚČTO na eubu a poviem asi tolko, že z matiky netreba robit vačšieho strašiaka ako v skutočnosti je... skušku som dala na B - bez doučka a omnoho lepšie ako niektorí gymnazisti, všetko je individuálne záleží len na tebe ako sa budeš pripravovat a k přijímačkám...kedže sa posudzuju tvoje výsledky ako sučet 3 predmetov tak matiku možeš vykompenzovat napr. anglinou a naopak a musím povedat, že cez přijímačky prešli na odvolanie aj tí, čo mali sakra málo bodov
@bibi110
dobrý výber na OF majú ľudia kráľovský život je to jedna z najľahších fakúlt.EUBA by sa nemala posudzovat ako celok, ale ako jednolivé fakulty samostatne lebo mňa nikto nepresvedčí že Obchodná fakulta a Fakulta hospodárskej informatiky, kde študujem,sú na rovnakej úrovni náročnosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ja budem aj chodiť na prípravné kurzy tam na matiku
Inak kde sa chceš dostať uplne najviac?
dobrý výber na OF majú ľudia kráľovský život je to jedna z najľahších fakúlt.EUBA by sa nemala posudzovat ako celok, ale ako jednolivé fakulty samostatne lebo mňa nikto nepresvedčí že Obchodná fakulta a Fakulta hospodárskej informatiky, kde študujem,sú na rovnakej úrovni náročnosti
určite niesu na rovnakej ....ale určite na OF je pekná tlačenka, tak hlavne preto sa bojím...tých prijímačiek