To Majlos: Na kurz chodím, ale nič mi to nedáva, pretože by som to potrebovala normálne osobne vysvetliť a nie, keď to niekto len píše na tabulu. A nikoho žiaľ nepoznám...
To Majlos: No takže dnes som mala ten "úžasný kurz", samozrejme matika, a pozerám na tabuľu, nič nechápem, zatiaľ čo ostatní yo. Som úplne vytretá z toho. Začínam tak premýšľať, že asi skúsim aj inú školu než ekonomickú. Ale chcela som ekonómku hlavne kvôli účtu, lebo na strednej mi ide tento predmet úplne najlepšie a chcela som sa tomu venovať. Ale už ma prechádzajú ilúzie. Asi druhá možnosť budú masmédia, pretože to je aspoň trošku záživné (ale tam berú veľmi málinko ľudí). Neviem...
Silent: inak tento rok brali aj tych co na skuskach nevyhoveli takze ked budes dobra v jazyku a ekonomii tak ta vezmu k nam(teda na nasu fakultu FPM). A na aku fakultu chces ist?
To Majlos: No yo, ja sa skúsim do toho pozrieť a pochopiť to. A čo aká fakulta je ešte dobrá? Ja chcem FHI, ale potom ešte buď obchodnú abo podnikový managment. Hm?
Silent: no ja som na FPM a nestazujem si kedze som zvladol 5 skusok behom 2 tyzdnov, a 2 tyzdne si nechavam na matiku. Inak matika je nahovno na celej skole prvy rok tak to mas suma fuk. Inak obchodna je celkom vpohode len su tam mensie naroky na teba ale zas aj je inak brane ked mas FPM a ked mas OF. Zalezi na tom co chces robit...
Majlos: nejaky si zazraty do tej skoly??? moznoze sa aj stretavame na prednaskach. by ma zaujimalo ktory je to ten genius co spravil 5 skusok za dva tyzdne.
Kavenka: zas az taky genius nie som, kedze matiku mam az 7.2. A inak je mozne ze si ma videla, kedze s barlami som tam bol asi jediny na skole priblizne 3 tyzdne , to tazko prehliadnutelny tvor som bol
Ja osobne som z obchodnej akademie a matika mi vtedy celkom sla. Ked som teraz na EU-FPM, tak sa mi z matiky stala nocna mora. Nehovorim, ze sa to neda, ale hlavne teoria zabija. Skuste, uvidite
viete preco nemaju mat-fyzaci jarne prazdniny ??, lebo by vystudovali ekonomicku ja som na mat-fyze aj je to pravda. mam kamosku a ta matika je uplne smiesna a naucit sa 300 stranovu knihu ze obsah to je tazke ??? ja mam 100 stran pprikladov o akych sa vam asi ani nesnilo alebo to dostanete jednoducho dokazene ze axioma...
Osobne nemam nic proti EUBA, ale ak sa chcete uplatnit v oblasti ekonomie alebo financii, tak na pohovoroch a v praxi velmi rychlo zistite, ze matika, pravdepodobnost a statistika su uplne zaklady, ktore nestacia...Ved nie nadarmo sa hovori, ze EU je elektrickova skola(nespravis ju iba ak ta zrazi elektricka)ale co musim priznat, su tam pekne baby...
No podla mna je jednoznacne najlepsia aj najlahsia FHI. A osobne by som odporucal MRIT Je tam podla mna o cosi menej biflovacich kravin ako na inych fakultach
Predam knihy 1. a 2. ročník EUBA za nizke ceny. Potrebujeem sa kníh zbaviť súrne. Zoznam pošlem na mail. Knihy su zachovalé a sú k nim aj poznamky a ťaháky atď... lucia.krasna@gmail.com alebo 0915400814
@Marekp7 ty si dost mimo inak,pretoze chodim na euba uz 4.rok,a to,ze euba je elektrickova skola moze povedat len niekto,kto tam nikdy nebol..asi nie pre srandu odtial v prvom rocniku vyrazia viac nez polovicu studentov,pretoze su neschopni sa naucit viac ako 10 stran...a na euba su 300-500 stranove knihy samozrejmostou,nehovoriac o tom,ze ich musis aj chapat...a nie nadarmo si euba ako jedina z ekonomickych skol nechava titul ing...btw mam za sebou viac nez 30 pohovorov,chceli ma skoro vsade,pretoze euba je jedna z najpreferovanejsich a najziadanejsich skol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Tak to som aj ja....uz druhy rocnik
Silent: kedze si z BA tak by som ti nieco vysvetlit mohol ked spravim skusku z matiky
Schottinka: no ale zalezi na akej strednej si, asi si z obchodnej podla toho ucta, lenze tam je trocha vyssia matika by som povedal
Majlos: nejaky si zazraty do tej skoly??? moznoze sa aj stretavame na prednaskach. by ma zaujimalo ktory je to ten genius co spravil 5 skusok za dva tyzdne.