robim uvahu o eure no a chcem vaas poprosit,aby ste sa vyjadrili k otakze Co si vlastne myslite o eure?Je pre nas tato zmena dobra albo zla?
Jednoducho sa vyjadritwe co si o eure myslite,dakujem
POdstate v tom vydim viacmenej vyhodu, ze mame euro. Iba jedna vec ma trosku zaraza. A to tie mince. A ci je mena vyhodna alebo nie je v podstate jedno si myslim . Lebo ceny nepojdu hore koli mene. asi len tolko. Inak o Eure toho tu mas velmy vela. Sksu si pozriet aj starsie diskusie. Na uvahu by si toho mala az az.
hm o eure si myslím že mi už liezli na nervy prednášky čo robila škola a pod ale inak nemám proti nemu nič aj ked si myslím že sme mohli ešte chvílu počkať ale zas dobré je to v tom že Slováci nebudú strácať na tom ked niečo predajú do zahraničia
Ceny pojdu hore a dost hore a ludia co robia v zahranici, dostanu menej, ked budeme mat EURO. A vacsina ludi robi tam, lebo tuna su zarobky nahovno. TAKZE nic lepsie sme si uz ani nemohli zelat.
noo buducich par rokov to bude voprus ale potom si myslim sa to zlepsi aj co sa tyka zivotnej urovne.. ma to vsak par vyhod uz teraz.. nestracaju sa peniaze pri mene penazi.. avsak zanedlho ludia pracujuci v zahranici..proste ich platy sa nam nebudu zdat take zavratne
ceny su teraz ustalene ked mame dve meny, ale akonahle budeme mat euro budu sa zvysovat, aby sme sa vyrovnali krajinam, ktore su na tom cenovo vyssie...
Euro je cool...podla mna len hlupak moze povedat, ze ked budu eura tak ceny sa zvysia brutalnou rychlostou....to sa este nikdy nestalo v ziadnej krajine, ved y ludia skrachovali a cely stat by siel do pice.
Ano ceny pojdu hore, ale nie kvoli tomu, ze bude euro....ceny sa zvysuju kazdy rok aj tak....stale po novom roku...potom este raz tak priblizne v aprili a este raz....nie e to o eure...je to hlavne o rope, zemnom plyne, el. enrgii a tak...lebo ked su drahsie energie...drahsie su aj potraviny....priama umera
Euro nas zachranilo pred tym co teraz Cesko zaziva: 25% vyrobnych podnikov uvazuje o presune vyroby do zahranicia na vychod kvoli kurzovym stratam lebo ceska koruna je prilis silna.... Ekonom pochopi jak velke je to cislo 25% a jaky dopad na (ne)zamestnanost to moze mat...
@17 o ekonomicku vyspelost ide len ciastocne, hlavne je aby sme sa zaclenili do zapadnej europy co najviac a euromena je najlepsie mozne riesenie, lebo bura vela trhovych prekazok. Takto moze volne prudit kapital, pracovna sila a tym sa vyrovnavat rozdiely
nejdem o tom kecať, lebo do toho nevidím, poviem len toľko, že sa mi eurové mince páčia viac ako slovenské, ale zase slovenské bankovky sú krajšie a farebnejšie ako eurové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ano ceny pojdu hore, ale nie kvoli tomu, ze bude euro....ceny sa zvysuju kazdy rok aj tak....stale po novom roku...potom este raz tak priblizne v aprili a este raz....nie e to o eure...je to hlavne o rope, zemnom plyne, el. enrgii a tak...lebo ked su drahsie energie...drahsie su aj potraviny....priama umera
ale pre SR nieje vhodna...niesme ekonomicky dost vyspela krajina na takuto menu...