Práve dnes som obdržala krásnu obálku z UKF z Nitry. Pozvánka na prijímacie skúšky... Hlásim sa tam na Európske štúdia a zaujímalo by ma či niekto z vás tam študuje, alebo pozná niekoho kto tam študuje. Mňa by len zaujímalo, že z čoho sú tam
no ja tam študujem politológiu, takže sme s európskymi jedna fakulta a máme asi polovicu predmetov spolu...ale čo majú európske na príjimačkách to by som sa musel zajtra opýtať. Tak ale všeobecne tam ide 90% ľudí bez prijímačiek
aj mne dnes došla pozvánka ale na blízkovýchodné štúdiá tak s tým ti asi moc nepomožem ale tipujem tú NOSku a asi 5 moji spolužiaci sa tam hlásia tak keď tak ti to zistím
mne dosiel oznam o ulozeni zasielky na poste a co cert nechcel, to sa ako inak len men moze stat, si neviem najst obciansky a neviem si to prevziat, to uz je epic fial tot oxD
@keepoff ahoj mám záujem o blízkovýchodné štúdia a chcela by som sa ťa spýtať niečo ohľadom prijímačiek a či nevieš aký je záujem o toto štúdium, či sa hlási veľa ľudí??? ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
inak aj ja som nad tym rozmyslala, nie su ani take drahe...
ja si myslim, ze tym co este nedoslo, tak budu prijaty bez prijimaciek...
ja, ze uz tam najdem pozvanie na prijmacky