Eurosvision Song Contest 2009:::::: Tak ako sa vám páči víťaz národného kola?
No a už to máme, včera pred polnocou sme spoznali víťaza nárosného kola Eurovision Song Contest 2009. Stali sa nimi Kamil Mikulčík a Nela Pocisková so skladbou Leť tmou, tak čo poviete vy, majú šance, aj v Moskve, alebo aký je váš názor, na víťaznú skladb
chcela som aby vyhrala Nela a Kamil,maju uzasnu pesnicku a mohli by s nou uspiet aj v Moskve...Myslim,ze ostatni by mali mensiu sancu uspiet ako ti dvaja
coo? ved ich ani nepoznam kto to je...ucite teda nemaju sancu... a slovenska hudba sa mi vobec nepaci.. dost pochybujem o tom ze maju sancu vyhrat..ale tak to je len moj nazor
noo nieje to môj štýl ale uznávam, že je to skvelá pesnička a tá 17 ročná Nela má veľký talent ! je to konečne ocenené
keby vyhrali Desmod tak by ma asi jeblo
Tak z toho, co vybrali divaci je to to najlepsie. Nechapem, co kazdy vidi na trapnom Bezdedovi, to nebolo spievanie, skor skriekanie, nastastie porota neni sprosta a dali ho ako druheho nahradnika. Take upiskane Mukatado je tiez znacne out.
Je skoda, ze sa taki interpreti, ktori spievat naozaj vedia (Cmorik, Tomecek, Sindlerova, atd) nedostali dalej, to je o speve, ostatni to je len akysi pokus...
som absolutne spokojnyy tak osm to aj chcel a neviem si tam predstavit mukatado ani bezdedu... ale vobec... oni sa mi tam viac hodia.. ale ako som uz cital komenty aj zahranicnych ludi na tu pesnicku .. vazne by mohla nela menej ´vrieskat´´,,, akoze do tej pesnicky sa to hodi ale vypocul osm si tu pesnicku 3 krat a stacilo mi... uz som to nemohol pocuvat..ale aj tak ked si tu pesnicku pustim jeden dva krat za den paci sa mi :d
myslim ze mukatado bolo fajn..
teda piesen bola super ako hudba i text, len skoda ze spevacka nedosahovala na kvality.. resp mne osobne trochu vadil sposob akym spievala a to bol asi celkovo problem..
ale kedze je to sutaz o autorstve a nie o speve ako takom.. myslim ze mohli i oni..ale inak som spokojny
@5 nie nemyslim si ze nemaju sancu koli tomu ze ich nepoznam...len proste nikto z nich co tam vcera spieval co som ten kusok z toho pocula nepacil... jedine smola a hruska sa dali..a vsak to je jedno
@petery Šindlerová síce spievať vie, ale čo z toho keď tá súťaž má byť o pesničkách a nie spevákoch/speváčkach/skupinách? Ja som tú pesničku čo spievala počula, ale že by ma dvakrát nadchla tvrdiť nemôžem...
mne sa to nepáčilo ani trochu! bola to asi najhoršia pesnička za celý večer..
mali vyhrať hrušky aspoň by tam bolo niečo zábavnejšie..a nie také deprimujúce ako to..
@galinka Mas pravdu, ja netvrdim, ze to bolo svetoborne, ale ma hlas! A to neporovnatelny so skriekavym Mukatadom, ktore ma taky priblbly text, ktory mohol vzniknut asi tak niekde v krcme (vid ich klip ) a Bezdeda, no na toho snad ani neexistuju slova...
Nas byvaly ucitel este na zakladnej za cias SHS 1 povedal, ze na Bezdedu letia iba "vlhke 14-ky" a myslim, ze mal 100%-nu pravdu
No ja to ukončím túto diskusiu, no tak to poviem Nela Pocisková a Kamil Mikulčík so skladbou, majú na víťaztvo na Eurovízií, len v tom prípade, že to bude veľkolepé,
no ved uviíme, pa romscho
v tejto súťaži sa zúčastnili samí čuráci typu Bezdeda, Šimko, Jaroš atď a 95% pesničiek bolo hrozne priteplených. Víťazi sú OK, ale ten zvyšok bol des, fuj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
keby vyhrali Desmod tak by ma asi jeblo
Je skoda, ze sa taki interpreti, ktori spievat naozaj vedia (Cmorik, Tomecek, Sindlerova, atd) nedostali dalej, to je o speve, ostatni to je len akysi pokus...
teda piesen bola super ako hudba i text, len skoda ze spevacka nedosahovala na kvality.. resp mne osobne trochu vadil sposob akym spievala a to bol asi celkovo problem..
ale kedze je to sutaz o autorstve a nie o speve ako takom.. myslim ze mohli i oni..ale inak som spokojny
skor smola a hrusky alebo massriot
mali vyhrať hrušky aspoň by tam bolo niečo zábavnejšie..a nie také deprimujúce ako to..
Nas byvaly ucitel este na zakladnej za cias SHS 1 povedal, ze na Bezdedu letia iba "vlhke 14-ky" a myslim, ze mal 100%-nu pravdu
no ved uviíme, pa romscho