vcera som pozeral pribeh o rytierovi a cez reklamu len tak prepinam..pozeram ze STV1..
kukam ze podium.. a zrazu Kotulov debilny xicht.. hovorim si ze tomu dam sancu aspon na 30 sekund.. po prvych dvoch vetach tej jeho pesnicky som to musel okamzite prepnut..grc hnoj opad smati fuj
vsetci boli nahovno a neviem naco sa tam trepu ked nevedia nic..skoda casu akoze fakt nechapem ludi ktory to pozeraju a uz vobec nie tych ktory tam posielaju sms
neviem sice uplne o co ide ale ist na euroviziu so slovenskou pesničkou to mozu rovno vzdat..to su nasi interpreti taki neschopni ze nevedia urobit dobru pesnicku v anglictine?
ach bože...plánovala som, že aspoň finálové kolo v Moskve budem pozerať ale ako tak pozerám na ten výber radšej dobrovoľne prepnem aby som sa nemusela hanbiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
kukam ze podium.. a zrazu Kotulov debilny xicht.. hovorim si ze tomu dam sancu aspon na 30 sekund.. po prvych dvoch vetach tej jeho pesnicky som to musel okamzite prepnut..grc hnoj opad smati fuj
ale pochybujem, ze z toho bude hviezda ako ABBA alebo Ruslana