Bol som tam len raz a to ako návšteva na debatnom turnaji, ale poviem ti, bol som veľmi príjemne prekvapený. Škola to bola veľmi pekná. Ale viac naozaj neviem
ja som tam sice nechodila,ale mam odtial dost vela znamych.. vraj sla kvalita o cosi dole za posledne rocniky,ale stale si myslim, ze je to jedna z tych lepsich skol.. ludia su tam strasne v pohode a sú fakt sikovni. uchytili sa na dobrych VS aj v zahranici.. je to evanjelicke gymnazium, takze cosi bude trochu odlisne od klasickeho gympla.. ale inak mam super spomienky na tisovec take studentske mestecko to je cez tyzden..
Som piatacka na EGT a myslim si, ze sa to zvladnut da uplne v pohode. V prvom ročníku mas iba anglinu- aj 5 hodin do dna, ale zato nemas skoro ziadne ine predmety len slovinu, telesnu,.. v druhom rocniku sa ti to uz prida, v tretom zase trosku viac. ale je to fajn skola, aj ked maju sem tam chaos a uz dost krát sa stalo, ze celý pol rok nic nerobis len sa flakas a nakonci roka je toho neúnosne vela..to je tisovská špecialita a ako quixinka pisala je to studentske mestecko, takze to tam zije kazdu noc(if you know what I mean) ..mas tam dosť vela moznosti ako spravit si v 5. rocniku, štátnicu z angliny, mame debatny klub znamy po Slovensku, ucia tam americania-vacsinou mladí, takze si nuteny rozpravat anglicky, ale je s nimi sranda. Príd sa pozriet na den otvorenych dveri buduci rok, neviem kedy bude, ale najdes to na nasej stranke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty